Familjelördag: Mer kärlek, tack – Friteatern

Var Lilla Scen
Målgrupp Ålder 3-8 år och vuxna
Längd: 30 minuter

Mer kärlek, tack  –  En pjäs om det allra viktigaste, för 3-8 år och vuxna.

Vännerna Knut Orange och Sixten Lila har bestämt sig för att bygga en kärleksmaskinsom de vill visa upp för barnen i publiken. Det visar sig vara en egensinnig apparat, som blinkar, låter och lever sitt eget liv. Mer kärlek, tack! är en akrobatisk slängpuss som med slapsticks, nyskriven musik och kramar landar i en färgstark berättelse om vad kärlek kan vara. Pjäsen är inspirerad av ett samarbete mellan förskolan Myntet i Stockholm och Friteatern där dramatikern och dramapedagogen, tillsammans med 4- och 5-åringar, undersökte begreppet kärlek.

Medverkande: Pierre Tafvelin och Per Johan Persson  Dramatiker: Daniela Kullman Regissör: Mary Stoor , Scenograf: Lina Wågström Kompositör: Erika Häll Dramapedagog: Susanne Olofsson Scenografiass: Emma Olofsson
Foto: Tim Claxton

Biljetter 100 kr (inkl serviceavg) Bokas via knappen nedan.

 

 

boka plats
« tillbaka

Friteatern i Sundbyberg

Friteatern är en fri professionell teatergrupp, som bildades 1973 och idag består av ett 15-tal personer.

Vi söker upp vår publik där den finns: i skolornas klassrum, i byarnas samlingslokaler, på teaterscener, på arbetsplatser och på föreningsmöten i hela landet.  Vi arbetar utan gräns mellan scen och salong och med en personlig och nära relation till publiken. I samarbete med dramatiker och författare arbetar vi fram nyskriven dramatik i direkt relation till det samhälle vi lever i.

Friteatern driver Teater Bristol i Sundbyberg, som dessutom fungerar som gästspelsscen.

Vi är ett arbetskollektiv utan chef. Vi har stor individuell frihet och ett stort individuellt ansvar. Vi har lika lön.

För denna verksamhet har Friteatern bidrag från Statens Kulturråd och Sundbybergs kommun. Vi får arrangörsstöd från Stockholms Läns Landsting samt erhåller turné- eller arrangörsstöd från flera landsting och kommuner över hela landet.  Friteatern är medlem i Teatercentrum

www.friteatern.se

Nacka kulturcentrum

Oavsett om du är barn, tonåring, vuxen eller om du är lärare eller förskollärare, ansvarig för personalens kompetensutveckling eller bara ute efter att göra något kul en helg så kommer du förmodligen hitta en kulturaktivitet som passar dig på Nacka kulturcentrum.

Nacka kulturcentrum fyller Dieselverkstadens fina lokaler med bra kulturaktiviteter, både som vi själva arrangerar och som andra står för. Vi har scener, verkstäder, producenter, tekniker och pedagoger.

Kulturkurser

Nacka kulturcentrum har ett omfattande utbud av kulturkurser för barn, unga och vuxna i Dieselverkstaden i Sickla. Barn från fem år och ända upp i vuxen ålder kan gå på kurs.