Matilda Schyborger – jazz i konsthallen – fri entré!

Var Urban Deli i Sickla + Nacka konsthall
Målgrupp Alla är välkomna!
Beskrivning

Erbjudande - halva priset på plocktallrik hos Urban Deli i Sickla före konserten!

Med sitt hjärta i jazztraditionen, pop och gospel har Matilda komponerat sin musik.
Hon beskriver den själv som känslomässigt oförutsägbar och brinner för textens betydelse i låtarna. Med inspiration av Joni Mitchell, Wildbirds and peacedrums och Billie Holiday hittar hon sitt alldeles unika sound där klang och text är i fokus men också det laddade samspelet mellan musikerna i ensemblen.
Matilda har de senaste åren synts på olika scener i Stockholm, bland annat Fasching, Innergården jazzklubb, Hellsten och Kulturnatten. Nu kommer gruppen till Dieselverkstaden för att på ett eller annat sätt få beröra lyssnarna.
Press
”Vad man än tycker om bilar och ridsport ligger det nära till hands att jämföra den med en frilagd handbroms och/eller en galopphäst som exploderar ut ur en startbox.”

-Orkesterjournalen (webb) maj 2019

Lyssa på Spotify här

I samarbete med:

« tillbaka
Matilda Schyborger – jazz i konsthallen – fri entré!

Pågående utställning i Nacka konsthall

VATTEN – NORDIC TAPESTRY 

Vi i gruppen har på olika sätt valt att skapa en bildväv där vatten inspirerat oss. Vävarna blir personliga både utifrån hur vi valt att gestalta temat men också för att vi är fristående textilkonstnärer som uttrycker oss på olika sätt i denna vävteknik.

Utställare: Nordic Tapestry – cirka 25 vävare från Sverige, USA och Island. Vi väver fotorealistiska bilder i en teknik som utvecklats av Helena Hernmarck, en svensk textilkonstnär. 

Var och hur

Avrunda din dag eller börja din kväll med AW på Urban Deli i Sickla och lyssna till 30-40 minuters skön livejazz i Nacka konsthall i Dieselverkstaden.
Urban Deli erbjuder en plockbricka för halva priset (Ordinarie pris 125 kr) och i konsthallen är det fri entré!
Det enda du behöver göra är att först hämta ett band i Dieselverkstadens infodisk som du sen visar på UD för att få plockbrickan(chark eller veg) för halva priset.
Vi rekommenderar att man är på Urban Deli i god tid (från 15:00) för att hinna njuta av mat o dryck och sen knalla över till konsthallen där bandet börjar spela 17:30. Hinner du inte med AW är du självklart välkommen att lyssna på jazz ändå.