Magic: The Gathering – Born of the Gods prerelease

Var Stora Scenen

Born of the Gods prerelease på Dieselverkstaden 1 Februari – 2014

Är du en Planeswalker? Upptäck den världen Theros och inled din hjälteresa. Tävla mot Stockholms bästa spelare och trevligaste spelare på prereleaseturnering i Dieselverkstaden!

Dragon´s Lair föreningen kommer till Dieselverkstaden för att spela Magic: The Gathering 1 februari. Born of the Gods är en fortsättning på serien Theros som släpptes i höstas. Nu fortsätter äventyren bland gudar, hjältar och monster inspirerade av den grekiska mytologin.

Som vanligt firas nya kort med en stor prerelease-turnering, där alla fans får möjlighet att spela med helt nya kort innan de går att köpa i butiker.

Den här gången kan spelare välja mellan två stora turneringar:
1.Här är det lätt att vinna boosters, det räcker med en vinst och sen får du fler boosters om du vinner mer. Du kan hoppa av turneringen när du vill och gå hem med de boosters du vunnit.
2.Välj den här om du vill vinna mycket eller inget alls. Hela prispotten går till de som placerat sig i toppen när turneringen är slut.

Antalet platser är begränsat och de kan bokas på https://www.dragonslair.se/evenemang/?6892

Varje spelare kommer få ett paket med boosters och ett av fem olika promokort. Vid registreringen får du välja vilket kort du vill ha. Ju tidigare du förbetalar din plats desto större chans har du att få just det kort du vill ha. Det finns också en Facebook-sida för prereleasen på https://www.facebook.com/events/1375440562680838/ 

Mer information om Dragon’s Lairs firande under helgen finns på https://www.dragonslair.se/nyhet/?313

Frågor om evenemanget kan skickas till foreningen@dragonslair.se.

Mer information på www.dragonslair.se

Boka här!
« tillbaka