Konst & Kärlek

Var Digitalt

en hälsning från Nacka konsthall till dig på alla hjärtans dag

Stort grattis till Lilian Lundqvist  som vunnit Konst & Kärleks upplevelsen! Vi kommer att höra av oss på mail till dig kommande vecka.

Alla ni andra som svarat rätt på frågan i vår tävling kommer att få ett kärleksfullt tröstpris hemskickat med posten. Varmt tack till alla deltagare och ha en fin alla hjärtans dag, kram från Kulturhuset Dieselverkstaden.


Vi saknar våra vernissage, vi saknar vår publik, vi saknar att få mötas fysiskt i grupp och få dela upplevelser och mötas i diskussioner. Vi drömmer om när vi kan slå upp dörrarna till vår fina konsthall och vår idé nu är att vi ska ställa ut konst som skapats under denna tid av pandemirestriktioner.

I just denna tävlingen får man möta konstnär Torbjörn Berg och tillsammans med honom sätta samman en skulptur! Mötet sker coronasäkert över Teams, Zoom, Facetime eller motsvarande – på varsin sida skärmen skapas konst under vägledning av Torbjörn dessutom med levande texter av Ylva Törnlund och live musik av Amanda Fritzen som finns med Torbjörn i hans ateljé.

Vi tror att detta passar en familj eller en mindre grupp vänner som känner för att göra något roligt tillsammans. För att det ska vara ansvarsfullt och säkert måste det ske tillsammans med människor du normalt träffar i din vardag (ditt kluster). Så var med att skapa ett konstverk som senare kommer visas på Dieselverkstaden!

Inga förkunskaper krävs, det enda du behöver göra är att svara på en fråga och att du som vi längtar efter gemenskap!  Alla som svarar kommer att få en present hemskickad, och en av de som svarat rätt kommer att bli den lyckliga vinnaren. Konstverket kommer budas hem till vinnaren i delar som sen ska sammanfogas i sällskap av Torbjörn Berg (digitalt) på en dag ni gemensamt kommer överens om.

TÅVLA HÄR

Vinnaren dras den 14 februari (alla hjärtans dag) och kommer meddelas här och personligen på lämnad mailadress. Vinnaren kommer att få material och information hemskickat.
Konst & Kärlek är ett samarbete mellan Nacka konsthall och
Zirkus loko motiv.

OBS! Vi kommer inte att spara din mailadress efter tävlingens slut och du behöver inte vara orolig för att få oönskad reklam från oss. Däremot skulle vi uppskatta om du kan tänka dig att antingen filma ett kort klipp eller ta några bilder under tiden ni skapar som vi kan få använda i våra sociala medier. Vi kan beskära bilderna så att inga ansikten syns.

Frågor? Maila nanna.leth@nacka.se (konstsekreterare i Nacka kommun)

« tillbaka
Konst & Kärlek

Mer information om Torbjörn Berg

Anything is possible
I am a sculptor and performance artist born in Stockholm in 1959
First exhibition and artistic breakthrough was in Cologne,Germany 1988
Started the international art & performance group
Zirkus Loko-Motiv in 1993 together with the actor Ylva Törnlund.

Torbjörn Berg

torbjornberg.se