Knutssons karameller: Jazzyoga

Var Stora scen
Målgrupp Unga vuxna och vuxna
Längd: 75 minuter

Starta året med en yogaupplevelse och yoga till livemusik!
“Body and Soul” är ett lustfyllt experiment där levande musik och yoga möts under ledning av yogainstruktör och improvisationsmusiker.
Till suggestiva rytmer, sköna grooves och vackra melodier skapas en värld som man som åskådare eller deltagare får kliva in i.
Du väljer själv om du vill delta i yogan eller om du bara vill slå dig ner och njuta av musiken. En happening och en multimedia-upplevelse där alla är välkomna!

Anna Lennartsdotter Lindbom är yogainstruktör och personlig tränare på heltid. Yogan har funnits med henne i många år och som fembarnsmamma är yogan det hon behöver i sitt liv för att hitta balans.

19:00–20:15 (75 min utan paus). Börjar med 15 minuter musik och sen startar yogan.

Medverkande:
Mikael Emsing – percussion
Andreas Estenssen – electronic/visuals
Jonas Knutsson – saxofon
Anna Lennartsdotter Lindbom – yogainstruktör.

Biljetter: 160 kr (ordinarie) 80 kr (studenter och pensionärer)

Biljetter köper du i Dieselverkstadens infodisk, via länken nedan eller på ticketmaster.se

Boka här! « tillbaka
Knutssons karameller: Jazzyoga

Om Jonas Knutsson

Jonas Knutsson- saxofonist, tonsättare och arrangör – har bjudits in till Dieselverkstaden fyra gånger under våren. Olika teman och genrer blandas och vävs samman och bildar tillsammans föreställningsserien Knutssons karameller.

Karameller kan ju som bekant ha olika smak, en del är söta eller starka men de kan också vara sura eller beska. Så kom till Dieselverkstadens scener och upplev bland annat improviserad jazz, yoga, folkmusik och dikter om kärleken och livet.
(Fyra olika föreställningar som spelas den 24 januari, 14 februari, 21 mars och 11 april)