Familjelördag: Kärrlek

Var Lilla scen
Målgrupp Från 4 år
Längd: Ca 45 min

KÄRRLEK med Teater Tusan

I kärret är allt som vanligt: flugorna surrar och fiskarna slår i vassen, grodan spelar munspel och sothönan putsar fjädrarna. Så plötsligt! Flax flax! Braaak! Tu-uu! En trana landar mitt i idyllen!

“Kärrlek”, är en poetisk, humoristisk föreställning med levande musik.Temat i pjäsen är hur kontakt uppstår och om vilka svårigheter och möjligheter som kan uppstå när olikheter finns med i bilden.

En varm och kärleksfull föreställning till musik av bl a Händel och Ola Johansson.

Regi/dramatisering: Kerstin Blomqvist
Medverkande: Görel Schömbeck, Leif Ericson och Ola Johansson
Musik/arrangemang: Ola Johansson
Scenografi/kostym: Jan Borén

Arrangemanget är del av Nacka kulturcentrums barnteaterserie Familjelördag.
Pris: 100 kr

Boka här « tillbaka
Familjelördag: Kärrlek

Teater Tusan

Gruppen bildades 1984 och består av fyra personer: Leif T Ericson, Görel Schönbäck, Kerstin Blomquist och Ola Johansson.

Teater Tusan har mångårig erfarenhet av barn och vuxenteater, både från institutioner och fria grupper. De har alla högskoleutbildning inom yrket. Tillsammans vill de, genom sin egen teater, skapa en grund för ett vidare utforska barnteaterns möjligheter.

Medverkande:

Görel Schönbäck
Ola Johansson
Leif Ericson

Till Teater Tusans hemsida

Kort om Nacka kulturcentrum


Nacka kulturcentrum är arrangör av Dieselverkstadens Familjelördagar. Under hösten och våren arrangeras barnteater och annan scenkonst under de flesta lördagarna kl 13 och 15.

Inom familjelördagsparaplyet ryms även en öppen skapande verksamhet. Det kan vara  keramik, bild och form, rytmik eller något annat skapande verksamhet i en öppen verkstad mellan kl 13-15. Den öppna verkstaden är oftast kopplad till den aktuella utställningen i Nacka konsthall.