Jullovsteater: När blir det snart? Med Mittiprickteatern

Var Lilla scen
Målgrupp Från 4 år
Längd: ca 35 minuter

På detta evenemang släpper vi in färre än 100 besökare och du behöver, i dagsläget, inte visa vaccinationsbevis. Restriktionerna kan dock ändras. 
Vi vill minska smittspridning och ber er stanna hemma vid minsta sjukdomssymptom, även lindriga.


En filosofisk föreställning om Väntan.

Att vänta är något som alla känner till! När blir det snart? är frågan i en kul och klurig föreställning för barn. Filosofiska frågor om tid, väntan och längtan gestaltas med sång, dans, spel och spex!

När blir det snart? är en föreställning som på olika sätt behandlar begreppet Väntan. Vad gör man när man väntar? Hur kan det kännas – läskigt, långtråkigt, pirrigt? Långtråkigt när man väntar på att sommaren ska komma, pirrigt när man väntar på att någon ska hitta en i kurragömma, läskigt när man väntar på att gå till doktorn. Finns det olika sorters väntan?

Och när är egentligen SNART? Snart är vi framme säger dom när man sitter i bilen på väg, snart är det jul, snart måste du gå och lägga dig. Kan snart vara när som helst?


Foto: Martin Skoog


Foto: Martin Skoog

Köp/boka biljetter « tillbaka
Jullovsteater: När blir det snart? Med Mittiprickteatern

Medverkande

Manus: Henrik Gustafsson, Josefin Lennström och Magnus Munkesjö
Regi: Josefin Lennström
Scenografi & kostym:
Anna Sigurdsdotter
Musik: Anders Nyström
Koreografi: Rebecka Teper
Skådespelare:
Hösten 2017, våren/hösten 2019, våren/hösten 2020 & hösten 2021: Henrik Gustafsson och Magnus Munkesjö

Scenkonst för barn

Familjelördag, Cirkussöndag eller Lovteater är scenkonst för barn, allt från cirkus, musik till dans och teater som är inspirerande oavsett ålder. Kulturhuset Dieselverkstaden gör ett noga och varierat urval av föreställningar som passar en bred publik.