Gratis provföreställning: Bit för bit – dans för ”små groddar”

Var Lilla scen
Målgrupp 5-8 år

Bra tillfälle för barnfamiljer att kostnadsfritt få uppleva dans! Föreställning spelas hos oss den 23 september – nu har ni möjlighet att få gå på provföreställningar, det vill säga att det fortfarande är under repetitionstiden för ensemblen. Fri entré! Först till kvarn gäller och det är bara att gå direkt till lilla scen för insläpp – kom i tid!

Bit för bit – dans för små groddar. Ett barn rymmer hemifrån.
Vilsen i den stora världen – där oväntade möten och händelser sker.
Där barnets nyfikenhet på det okända lockar…
Där fantasin förtrollar barnet.
Vid slutet av dagen är det dags att komma hem…
Hur stor kan man bli i sin fantasi?
Hur liten kan man bli i sin verklighet?
En humoristisk och lekfull dansföreställning för små groddar som växer.

Rekommendation: Att ge sina barn en stark upplevelse av dans är bland det finaste man kan ge. Dansen talar genom kroppen som talar till känslorna som talat till barn och det gör verkligen Hui-Han Hu Gustavsson…

Medverkande
Koreografi:
Hui-Han Hu Gustavsson
Kompositör: Love Kjellson, På scen: Hui-Han Hu Gustavsson och Pontus Linder
Scenografi och kostym: Katarina Frisö och Amanda Ek Barve
Dramaturg: Robin Dingemans
Mentor: Moa Westerlund
Produktion: Hui-Han Hu Gustavsson

« tillbaka

Om Hui-Han Hu Gustavsson och Pontus Linder

Hui-Han är en taiwanesisk-svensk frilansande dansare och koreograf. Aktuell jobbar hon med dansföreställning En million sommerfulger av norsk koreograf Siri Dybwik och komapniet Dybwikdans och föreställning Frö från Teater Tre. Har även jobbat med Teater Tre och deras tidigare föreställning Peka Trumma Dansa. Under 2014 - 2016 jobbar hon med dansföreställning What is the definition of home? av Lena Josefsson & kompani Raande-Vo. Hösten 2017 kommer hon jobba med Virpi Pahkinen och hennes produktion på Dansens hus.

Pontus Linder är frilansande koreograf och dansare. Aktuell med den egna föreställningen SKAL som hade premiär på Dansens hus i Maj 2015. Den spelas under hösten på bl.a. Norrlandsoperan Umeå och Dance Base i Edinburgh. Trailer: https://vimeo.com/131015560. Utbildad på dans- och cirkushögskolan och Åsa Folkhögskolan. Verksam som dansare i Art of Spectra, Ambra Succis Diambra och Tromäki Dance under hösten 2015.