Familjelördag: Gonatt, min skatt – Teater Tre

Var Lilla Scen
Målgrupp 2-4 år
Längd: 30 minuter

Hur gör man när man sover? Vem nattar vem och hur? Finns vännen kvar när man vaknar? Stjärnor tänds och drömmar föds. Från idémakaren bakom succéföreställningarna Halli Hallå, Kloss och Klä på, klä av.

Efter en idé av Sara Myrberg Regi: My Areskoug

Medverkande: Nina Nilsen och Rickard Hasslinger Scenografi: Ylva Sanner Musik: Johan E Andersson

“Mästerlig scenkonst för barn…” – Expressen , ”God natt min skatt är som bra konst ofta är, överraskande enkel.”  – DN, “…en riktig pärla.” “…en perfekt dramaturgisk avvägning mellan mys, lek, överraskning, poesi och komik…” – SvD

Biljetter 100 kr (inkl serviceavg) Bokas via knappen nedan.

boka plats
« tillbaka

Teater Tre

Teater Tre

Teater Tre … är en mimbaserad visuell teater där text rörelse och musik blandas. Teater Tre spelar för alla mellan 6 månader och 18 år med familj. Scenen på Rosenlundsgatan fungerar även som gästspelsscen.

Hur började det? Teater Tre startade 1979 som Mimensemblen och bestod av avgångsklassen på Teaterhögskolans mimlinje i Stockholm. Lena Stefenson säger: “Det låg i tiden. Kollektivet var viktigare än den personliga karriären, vi gick samman för att bli starkare och skapa en plattform.

Mimen Man spelade framgångsrikt och i hög grad för den egna generationen. Mimen hade just kastat bojorna från den vitsminkade Marcel Marceau-traditionen, stod dansteatern nära och sågs som en sund kontrast till den traditionella talteatern. 1999 efter år av förfall rustades Rosenlundsteatern och gruppen fick förtroendet att förvalta och utveckla lokalen.

Arbetet med att utveckla Rosenlundsteatern till ett kreativt händelserum och kraftcentrum på Södermalm fortsätter. Teater Tre fyller 30 år! som frigrupp och 10 år som egen teater!

www.teatertre.se

Nacka kulturcentrum

Oavsett om du är barn, tonåring, vuxen eller om du är lärare eller förskollärare, ansvarig för personalens kompetensutveckling eller bara ute efter att göra något kul en helg så kommer du förmodligen hitta en kulturaktivitet som passar dig på Nacka kulturcentrum.

Nacka kulturcentrum fyller Dieselverkstadens fina lokaler med bra kulturaktiviteter, både som vi själva arrangerar och som andra står för. Vi har scener, verkstäder, producenter, tekniker och pedagoger.

Kulturkurser

Nacka kulturcentrum har ett omfattande utbud av kulturkurser för barn, unga och vuxna i Dieselverkstaden i Sickla. Barn från fem år och ända upp i vuxen ålder kan gå på kurs.