Författarkväll: Jan Guillou & Pascal Engman [FULLBOKAT]

Var Biblioteket
Målgrupp Vuxna
Längd: 1 timme

KVÄLLEN ÄR NU FULLBOKAD.

*******************************

Möt Jan Guillou, aktuell med nya romanen 1968! Förband: Pascal Engman, som romandebuterar med hyllade thrillern “Patrioterna”!

1968 är den sjunde delen i Jan Guillous hyllade romansvit Det stora århundradet – en berättelse om mänsklighetens största, grymmaste och blodigaste århundrade. 1968 är också ett av 1900-talets mest mytomspunna årtal. Protesterna mot Vietnamkriget skapade en vänstervåg i samhället som kom att prägla både kultur och politik. I familjen Lauritzen ökar splittringen mellan de yngre som anser att det är rätt att göra uppror och de äldre som menar att äganderätten står över allt annat.

Jan Guillou är en av våra mest hyllade och älskade författare. Hör honom berätta om boken och om det dramatiska året 1968!

Innan Guillou går på scen bjuder vi på ett samtal med journalisten Pascal Engman, som är aktuell med sin debutroman “Patrioterna” — en högaktuell thriller i nyhetsmiljö i samma samhällsengagerade anda som Henning Mankell och Sjöwall & Wahlöö. Pascal kommer att samtala med bokförläggaren Ann-Marie Skarp, VD för Piratförlaget.

Akademibokhandeln Sickla finns också på plats och säljer de aktuella böckerna till specialpris!

Arr: Dieselverkstadens bibliotek & Akademibokhandeln Sickla i samarbete med Piratförlaget.

Foto: Peter Knutson / Anna-Lena Ahlström

« tillbaka
Författarkväll: Jan Guillou & Pascal Engman [FULLBOKAT]