Familjelördag:Mata mej- Ingrid Olterman

Var Lilla scen
Målgrupp Från 4 år

Vi befinner oss bland musikaliska apparater. Dessa måste tas omhand om för att vara välmående och spelklara. Skötarna måste visa omtänksamhet, ha tekniskt kunnande, tålamod och bestämdhet. De lagar och fixar, oljar och matar samt byter sladdar. Dessa egensinniga musikmaskiner fungerar dock inte alltid som skötarna vill. Ibland blir det trassligt och vänskapen sätts på prov. Omsorgen kan vara jobbig men också varm och kärleksfull. Ljuv musik uppstår.

Gränsen mellan maskin och människa är inte alltid så självklar.

Från 4 år
Längd på föreställningen 40 minuter

Koreografi: Ingrid Olterman tillsammans med ensemblen
Musik/ljudskulptör: Jens Petersson-Berger
Ljudskulptör/ingenjör: Olov Ylinenpää
Dans: Lova Eriksson, Maria Volmerson
Musik: Rosali Grankull
Scenografi: Inger Arvidsson
Ljus: Lars Liljegren
Kostym: Louise Labañino
Producent: Amanda Norlander

www.ingridolterman.se

 

Boka din biljett här! « tillbaka
Familjelördag:Mata mej- Ingrid Olterman

Om Ingrid Olterman

Ingrid Olterman har varit verksam som professionell dansare och koreograf i mer än tjugo år. Utbildad på Balettakademin i Stockholm och därefter fria studier i Lyon och Amsterdam och på Danshögskolan. Arbetade med gruppen TIGER 1986-97 och där verksam som dansare, koreograf och scenograf.

Har gjort föreställningar för en mängd olika scenrum, site specifics och videos. Samarbetar gärna med andra konstnärer. Använder nyskriven musik vilken ofta framförs live. Framförde sitt första egna solo 1996.

Har ett stort intresse till den unga publiken. Har sedan 1999 skapat ett flertal föreställningar för barn- ungdom där de ungas tankar och funderingar lyfts fram.

Föreställningarna utvecklas i ett nära samarbete med barn, dansare och musiker. Föreställningarna kännetecknas av värme och humor och musikalitet. De vill locka till funderingar samt att stimulera till ett eget skapande hos åskådaren, såväl vuxen som barn.

Ingrid Olterman har basen i Stockholm men turnerar årligen i hela landet.

Ingrid Olterman undervisar barn och ungdom i skapande dans samt Taiji för vuxna.

Har stöd från Staten Kulturråd, Stockholms läns landsting och från Stockholm Stad.