Familjelördag: Varför? Därför. Annars… – Teater Tre

Var Lilla scen
Målgrupp Från 3 år och uppåt
Längd: 35 min

UTSÅLT!

Välkomna till brottningsmatchen mellan vill och måste!
Frukostmacka, overallpåklädning, hämtning och lämning. Denna ständiga vardagsdans mellan liten och stor är ibland munter, ibland utmanande och ibland en aning absurd. För när ett nu ska samsas med ett senare är det lätt att de börjar kivas. Och vem bestämmer egentligen, och varför? Varför Därför Annars är en tänkvärd komedi fylld med slapstick och massor av rörelse.

Tid: 35 minuter
Pris: 100 kronor per biljett, klicka här för att boka
Från 3 år men passar absolut lite äldre barn också! Det är svårt att sätta åldersgränser, detta är en rekommendation. Kolla gärna trailern för att få en uppfattning om föreställningen.

Press
“Urkul på scen när barnet protesterar”
Karin Helander SvD, läs recensionen i sin helhet här

“Roligt om det knaggliga umgänget barn/vuxen”
Susanne Holmlund Sundsvalls tidning, läs recensionen i sin helhet här

Foto: Martin Skoog
Illustration:
Maria Nilsson

Foto: Martin Skoog

foto: Martin Skoog

Boka här! « tillbaka
Familjelördag: Varför? Därför. Annars… – Teater Tre

Om Teater Tre

Teater Tre startades 1979 och är en är en mimbaserad visuell teater där rörelse, text och musik blandas. Sedan 1999 har vi vår hemvist på Rosenlundsgatan i Stockholm där vi skapar scenkonst med en unik spännvidd från bebis till ungdomar. Teater Tre turnerar i hela Sverige och världen och bedriver också gästspelsverksamhet. Gruppen har stöd från Kulturrådet, Stockholms Stad Kulturförvaltning, Stockholms Läns Landsting och Europeiska Kommissionen. 

Teater Tres uppdrag

Teater Tres målsättning är att nå ut till alla barn, oavsett social eller kulturell bakgrund. Detta görs genom ett universellt scenspråk karaktäriserat av få ord och mycket rörelse. Föreställningarna har alla teman från vardagslivet vilka vi tror och hoppas att alla ska kunna identifiera sig med. Teater Tre vill sätta svensk teater för barn och unga på världskartan genom att få den unga publiken nyfiken på teater och sin egen kreativitet. Vi bedriver även en internationell gästspelsverksamhet på hemmascenen i Stockholm.

Varför? Därför. Annars…
Av Liv Elf Karlén
Medverkande Karin Bergstrand & Otto Milde
Scenografi & kostym Linn Henriksson Strååt
Scenografi- & kostymassistent Izabella Stehvén
Musik & ljud Otto Milde
Ljus Magnus Pettersson
Mask Helena Bernström
Teknik Anthony Cooks
Mimkoreograf Siri Hamari
Dramaturg Ika Nord
Dramapedagog Lena Yxner
Producent Susanna Gustavsson
Konstnärlig ledare Sara Myrberg

Om Familjelördag

Familjelördag är scenkonst för barn, allt från cirkus, musik till dans och teater som är inspirerande oavsett ålder. Kulturhuset Dieselverkstaden gör ett noga och varierat urval av föreställningar som passar en bred publik.

Det är svårt att sätta åldersgränser, vi ger en rekommendation, titta gärna på trailern på dieselverkstaden.se innan bokning så får du en uppfattning om föreställningen.
Biljetter bokar du på dieselverkstaden.se eller köper direkt i Dieselverkstadens infodisk.
Familjelördagarna är ofta fullbokade så köp gärna din biljett i god tid!

Varmt välkomna!