Familjelördag: Sopor – med Trupp trunk

Var Stora scen
Målgrupp Från 4 år och uppåt
Längd: ca 45 minuter

I havet har en ö av sopor växt fram. Sopön är nu tre gånger så stor som landet Frankrike. I Frankrike bor det mest fransmän. I havet bor det mest havsdjur men vem kan bo på en sopö? Träffa de tre clownerna som lever på ön. De städar och sorterar, leker och jonglerar, testar och balanserar. Med sopor kan en ju göra så mycket. Varför skulle någon vilja slänga dem? Och vem är det som fortsätter skräpa ner när clownerna städat upp? Kan naturen få liv igen i en förorenad sopvärld?

Kommentarer från publik efter föreställningen:
Tack för en fantastisk premiär! Vilken glädje att få möta de 3 clownerna i deras värld av sopor. Och lika stor glädje att få se publiken hoppa och skrika uppmaningar om att hjälpa varandra och om att inte skräpa ner. Hopp om framtiden! Rekommenderar ALLA att se denna pärla till föreställning.

Kommentar från förskolechef efter föreställningen:
Både barn och personal var helt lyriska när de kom tillbaka, det kommer vara en föreställning de aldrig glömmer.

Tid: 45 min
Pris: 100 kronor per biljett
Från 4 år. Det är svårt att sätta åldersgränser, detta är en rekommendation. Kolla gärna trailern för att få en uppfattning om föreställningen.

Arrangör: Kulturhuset Dieselverkstaden

Köp biljett « tillbaka
Familjelördag: Sopor – med Trupp trunk

Om Trupp Trunk

Den färgglada trion Trupp Trunk bildades på Magisterprogrammet A year of physical comedy på Stockholms dramatiska högskola.
Trupp Trunk turnerar nationellt och internationellt med föreställningarna “SOPOR” och “Trupp Trunk”. Kultur med kvalité är en viktig del av människors utveckling och den utvecklingen värnar vi om.

Medverkande:
Scenkonstnärer: Camilla Rud, Petter Wadsten och Karin Svensson
Tekniker: Anthony Cooks
Fotograf: Alex Hinchcliffe

Om Familjelördag

Familjelördag är scenkonst för barn, allt från cirkus, musik till dans och teater som är inspirerande oavsett ålder. Kulturhuset Dieselverkstaden gör ett noga och varierat urval av föreställningar som passar en bred publik.