Familjelördag: Sigges hemligheter – Mittiprickteatern

Var Lilla scen
Målgrupp Från 3 år och uppåt
Längd: 35 minuter

Sigge har en hemlighet – ja, egentligen har han flera stycken – och han har en låtsaskompis också. Fast det är också en hemlighet. Men är det något skoj med hemligheter om man inte kan dela dem med någon. En låtsaskompis är ju bra för han kan förvandlas till nästan vad som helst: en hund, en trollkarl, en bullbakande moster. Fast kan han bli en riktig verklig vän, någon man kan dela sina hemligheter med. Vi får väl se…

En underfundigt underhållande historia om Sigge och hans låtsaskompis

“Tankar om vänskap, rädsla, hemligheter och filosofiska frågor (kan en låtsaskompis ha en låtsaskompis?) får plats i finurligt samspel och light-clowneri.”
Karin Helander, Svenska Dagbladet

Medverkande
Manus:
Cleo Boman
Regi: Cleo Boman
Scenografi: Anna Sigurdsdotter
Kostym: Anna Sigurdsdotter
Musik: Mats Karlsson
Skådespelare hösten 2015: Lennart Gustafsson och Nicholas Olsson

Sigges_hemligheter

 

Boka här « tillbaka
Familjelördag: Sigges hemligheter – Mittiprickteatern

Om Mittiprickteatern

Mittiprickteatern tar den uppväxande människan på allvar.

Mittiprickteatern är en av de äldsta fria teatrarna i Sverige – 41 år 2015.

Mittiprickteatern spelar barn- och ungdomsteater både på vår egen Stockholmsscen Teater Påfågeln – som vi delar med Pantomimteatern – och på turné i hela landet. Vi har valt att spela för en ung publik för att ungdomar är vår framtid. Vi vill ge dem hopp och mod. Vi vill få dem att inse att de är viktiga, att deras tankar och känslor betyder något.

Mittiprickteatern tror på teatern som ett redskap att upptäcka, förstå och förändra världen. Vi vill förankra våra föreställningar och gör därför gärna för- och efterarbeten i skolan samt tillhandahåller arbetsmaterial till de flesta pjäser som vi sätter upp.

www.mittiprickteatern.se