Familjelördag: Radio Trattofon – Cirkus Trattofon

Var Lilla scen
Målgrupp Från 3 år och uppåt

Cirkus Trattofon rattar in en halsbrytande humorföreställning på sin tecknade radio. Men radion själv är inte med på noterna. Ett enkelt shownummer urartar i tekniskt haveri, kanal efter kanal ställs in med oväntade vändningar. I jakt på den rätta låten får de två figurerna snubbla sig fram i en värld av dans, ljudeffekter och tecknad rekvisita. Efter föreställningen får publiken vara med och dansa. Fysisk komedi utan ord.

Tid: 15:00 – 15:35
Pris: 100 kronor per person (oavsett ålder)
Från 3 år men passar absolut lite äldre barn också! Det är svårt att sätta åldersgränser, detta är en rekommendation, titta gärna på trailern nedan så får du en uppfattning om föreställningen.

Arrangör: Kulturhuset Dieselverkstaden

Boka dina biljetter här! « tillbaka
Familjelördag: Radio Trattofon – Cirkus Trattofon

Om Cirkus Trattofon

CLOWNER

Marija Meded och Jerry Lasota

Som tappade ur en stumfilm, som förrymda från en antikbutik!

Med sina tecknade mustascher, musikinstrument, korvar, fiskar och andra attiraljer skapar de en känsla av tecknad film. Det är akrobatik, jonglering med grönsaker, dans och clowneri. Det är alternativ logik, tillkortakommanden, Starke Adolf och exotiska frukter.

Det märkvärdiga paret spelar på fest och festival, torg och tak för gammal och ung!

cirkustrattofon

Om Familjelördag

Familjelördag, Cirkussöndag eller Lovteater är scenkonst för barn, allt från cirkus, musik till dans och teater som är inspirerande oavsett ålder. Kulturhuset Dieselverkstaden gör ett noga och varierat urval av föreställningar som passar en bred publik.