Familjelördag: När stugan är trång som en skokartong

Var Lilla scen
Målgrupp Ålder 2-7 år
Längd: 40 minuter

NÄR STUGAN ÄR TRÅNG SOM EN SKOKARTONG av Julia Donaldson

En musikalisk och underfundig föreställning i samarbete med Länsmusiken i Stockholm.

Med massor av sång, rörelse, kalabalik och musik på fiol, dragspel, gitarr och slagverk framförs här den skojiga berättelsen om gubben som tyckte att stugan var för trång. Föreställningen handlar om en gubbe som tycker att hans stuga är alldeles för liten. Han rådfrågar en klok gammal tant, som ger råden att släppa in djur i stugan, ett efter ett. En höna, en get, en gris och slutligen en ko. Djuren representeras av varsitt instrument. Därefter släpps djuren ut och i slutet är gubben väldigt nöjd med hur mycket plats han har.

Föreställningen är fylld med musik; polskor, tango, persiska rytmer och egenskrivna visor. En härligt lekfull musikalisk föreställning för de små med hög konstnärlig kvalitet.

En bearbetning av boken ”A squash and a squeeze” av Julia Donaldson, svensk översättning Harriet Alfons.

Medverkande/musiker: Frida K Eriksson och Kalle Källman. Sång, fiol, darbuka, tamburin, dragspel och gitarr. Stockholms teateria.

Speltid: 40 min

För barn från 2 år.

Biljettpris: vuxna 100 kr, barn 100 kr

boka plats
« tillbaka

Stockholms Teateria

STOCKHOLMS TEATERIA

Stockholms Teateria består av professionella skådespelare, musiker, dramapedagoger och föreläsare med lång erfarenhet inom teater, musik och utbildning. Vi har alltid ett gäng färdiga produktioner på repertoaren samt skräddarsyr uppdrag utifrån kundens behov. Vi vill att både publik och vi själva ska få ut så mycket som möjligt av samarbetet.

www.stockholmsteateria.se

 

Nacka kulturcentrum