Familjelördag: Min lilla syster kanin – Dockteatern Tittut

Var Lilla scen
Målgrupp Från 2 år
Längd: 40 minuter

Storebror har lovat att passa sin syster, men det är inte så lätt. Särskilt som hon matvägrar, gallskriker och till råga på allt nästan blir rävmiddag.

”Om man bara är lugn och inte blir arg och förtvivlad, så går det.” tänker storebror.

I den underjordiska kaninkulan är livet igenkänningsbart för alla barn, med attribut som blöjor, godnattsaga, nappflaska och välling. Där kommer stora universella känslor i omlopp, nedkokade i en pjäs som publiken aldrig tröttnar på. En varm och humoristisk föreställning fritt tolkad efter en bok av Ulf Nilsson.

Från 2 år men passar absolut lite äldre barn också! Det är svårt att sätta åldersgränser, detta är en rekommendation, titta gärna på trailern så får du en uppfattning om föreställningen.

PRODUKTION

Regi: Sophia Segrell
Scenografi och foto: Sigyn Stenqvist
Dockmakare: Lisa Kjellgren
Dockspelare: Stina Gunnarsson och Malin From
Teknik ljus/ljud: Robin Thorman
Boka biljett här! « tillbaka
Familjelördag: Min lilla syster kanin – Dockteatern Tittut

Scenkonst för hela familjen

Familjelördag är scenkonst för barn allt från cirkus, musik till dans och teater som är inspirerande oavsett ålder.
Kulturhuset Dieselverkstaden gör ett noga och varierat urval av föreställningar som passar en bred publik på Dieselverkstaden.
Biljetter bokar du på dieselverkstaden.se, ticketmaster.se eller köper direkt i Dieselverkstadens infodisk. Familjelördagarna är ofta fullbokade så köp gärna din biljett i god tid!

Varmt välkomna!

Press

"Tonläget i dialogen och det intuitiva lyssnandet är självklart och nära. Samspelet mellan en väldigt nervös, men stolt, storebror och en liten hoppsig syster" Pia Huss, DN läs mer 

"Man blir fnissigt lycklig av Froms gestaltning av Lisa Kjellgrens dockversion av lillasyster Kanin, som ska passas av sin snälle och lite koleriske storebror, spelad av Gunnarsson." Hanna Nordenhök, Expressen lläs mer