Familjelördag: Låddan – ett interaktivt konstmöte för barn

Var Lilla scen
Målgrupp Från 2 år
Längd: 35

Ett mobilt, analogt, interaktivt äventyr för barn. Tillsammans sätter vi fart på barnens fantasi och skapar ”live” en berättelse med skådespeleri, måleri och musik. Varje äventyr byggs kring en text av en svensk poet och utgår från barnens geografiska närområde, Nacka.

Den mobila konstlådan “Låddan” är en ambulerande analog 3D scen för barn. Ett nyskapande konstmöte för barn som bjuder på färgsprakande skulpturala och sceniskt poetiska överraskningar och upplevelser direkt i skolans värld.

Torbjörn Berg och Ylva Törnlund är konstnärliga ledare för Zirkus Loko Motiv som startades 1993. Christine Floderer och Ylva Törnlund var med och startade och utformade Teater Galeasen och jobbade där under många år. Torbjörn Berg är bildkonstnär (styrelsen för Konstnärernas Kollektivverkstad) och hans skulptur ”Långsjömonstret” har just invigts i april på Långsjöns FSK i Nacka och hade nyss utställning i Nacka konsthall.

Rekommendation: En spännande interaktiv upplevelse där barnen tillsammans med ensemblen med hjälp av Livemåleri, skådespeleri och musik skapar en saga. En saga som direkt inspirerar till vidare eget skapande av egna projekt.

Medverkande:
Idé, manus och regi: Torbjörn Berg, Ylva Törnlund och Christine Floderer
På scen: Torbjörn Berg, Ylva Törnlund och Christine Floderer
Foto: Helene Berg
Produktion: Zirkus Lokomotiv

Boka här! « tillbaka
Familjelördag: Låddan – ett interaktivt konstmöte för barn