INSTÄLLT Familjelördag: Kasta loss! – Angela Wand

Var Stora scen
Målgrupp Från 6 år
Längd: 60 min

Föreställningen 5 december är tyvärr inställd.

Rekommendation: Att få in hela havet på scenen är en mäktig känsla. Att få segla med denna kapten är roligt, en magkittlande underhållning och magi. En båt. En kapten. Ett stort hav. Skepp o’hoj!

Hur skulle det kännas att vara ensam i en båt på ett stort hav utan land i sikte? Hur skulle en vanlig dag se ut? Vad skulle du äta till frukost? Under detta äventyr kommer vi tillsammans med kapten möta utmaningar i en storm av längtan, mod, humor och även en och annan blixt från himmelen.

Vi får möta papegojan Allan, kaptenens andreman, se valar och delfiner och även höra hur kaptenen räddade skeppet från den onda bläckfisken. Våra hav är fyllda med mystiska varelser där en helt okänd värld existerar under ytan. Havet har också varit människans transportsträcka för att upptäcka nya land och kulturer. Men vad händer med människan när de inte är välkomna till ett nytt land? Och vad kommer hända med allt skräp som människan har kastat i våra hav? Välkommen ombord!

Här möter du en ovanlig kapten med sin högst ovanliga besättning. På det märkliga skeppet bjuds det på riskfyllda beslut, gungande magi och oväntat mörker. På med flytvästen, för med den här kaptenen vet man aldrig hur resan slutar.

Tid: ca 60 minuter
Pris:100 kronor per biljett, klicka här för att boka!
Från 6 år. Det är svårt att sätta åldersgränser, detta är en rekommendation. Kolla gärna trailern för att få en uppfattning om föreställningen.

Familjelördag är scenkonst för barn, allt från cirkus, musik till dans och teater som är inspirerande oavsett ålder. Kulturhuset Dieselverkstaden gör ett noga och varierat urval av föreställningar som passar en bred publik.
Arrangör: Kulturhuset Dieselverkstaden

 

Boka här! « tillbaka
INSTÄLLT Familjelördag: Kasta loss! – Angela Wand

Medverkande

Regi: Jimmy Meurling
På scen: Angela Wand
Scenografi och skeppsbygge: Wille Christiani och Oskar Hjell
Komposition
Ljuddesign: Theresia Billberg
Ljusdesign: Marta Khomenko
Kostymdesign
Sömnad: Jonna Bergelin
Tekniskstöd: Magnus Pettersson
Fotograf: Alex Hinchcliffe
Illustratör: Joel Edlund
Grafisk formgivare: Susan Larsen
Producenthjälp: Jonas Robin och Stina Holmberg
Produktion: Angela Wand

Om Angela Wand

Angela Wand är en amerikansk samtida clown och fysisk artist. Angela har bott i Sverige i över 20 år och har arbetat med företag som Cirkus Cirkör, Burnt Out Punks, Ruby Rose Productions, Lena Phillipson, Uppsala Stadsteater, Stockholms Stadsteater, Clowns Without Borders, SVT och spelade huvudrollen de senaste tre åren som "Woland" i den utsålda, publikdeltagande trilogin av "Satans Demokrati" i Stockholm.