Familjelördag – Jag vill ha blommig falukorv

Var Lilla Scen
Målgrupp 2-7 år
Längd: 40 minuter

NU ÄR FÖRESTÄLLNINGEN SLUTSÅLD!!

Stina Agnas band för barn Uppträder här med tolkningar av bl.a. Hasse Alfredssons klassiska album “Blommig falukorv och andra visor för barn” från 1965.

Jazzgruppen Stina Agnas Band för barn bjuder på en charmig och energifull föreställning med musikaliska historier, improvisation och överraskningar om vardagliga händelser i livet.

Här finns det plats att tillsammans med barnen fundera kring hur det är att få ett syskon, om man ska börja byta saker med varandra istället för att köpa nya och om hur det är när man är ledsen och gråter och vad gör man om man hittar en död kråka?

Bandet är en energifylld jazzgrupp fylld med improvisation och överraskningar !Barnen får vara med och dansa, klappa och röra på sig. Passar både stora och små.

Gruppen gjorde succé på Barnmusikfestivalen på Dieselverkstaden oktober 2013.

Medverkande

Stina Agnas –  sång och trombon
Niklas Fernqvist – bas
Malene Bay Landin – rhodes och melodica
Konrad Agnas – trummor

 


boka plats
« tillbaka

Stina Agnas band för barn

Stina Agnas Band för barn är ett nystartat band med rötterna i jazzmusiken,

Bandmedlemmar:

Stina Agnas studerar på Kungliga musikhögskolan i Stockholm, sångerska, barnrytmikpedagog på bl.a. Nacka kulturcentrum

Niklas Fernqvist, basist som spelar med bl.a. piano trion Graden/Agnas/Fernqvist och har även hörts med b.l.a  Lina Nyberg, Joakim Milder m.m. Utbildad på Kungliga musikhögskolan musikerprogram i Stockholm.

Malene Bay Landin, pianist och kompositör. Undervisar på Bollnäs folkhögskola i piano och komposition. Har skrivit musik till Ane Brun, Lina Nyberg, Norbotten Big Band, Radio Symfonikerna, Rasmus Seebach och Teitur för att nämna några. Utbildad på Kungliga Musikhögskolan komposition i Stockholm. Har turnerat mycket och gjort skolkonserter med de Danska rapparna Per V och Ole D.

Konrad Agnas, trummis, Faschings vänner stipendiat 2013, spelar bl.a. med Agnas Bros som snart släpper sin andra skiva, är också med i  trion Graden/Agnas/Fernqvist. Utbildad på Kungliga musikhögskolan musikerprogram i Stockholm.

 

Nacka kulturcentrum

Oavsett om du är barn, tonåring, vuxen eller om du är lärare eller förskollärare, ansvarig för personalens kompetensutveckling eller bara ute efter att göra något kul en helg så kommer du förmodligen hitta en kulturaktivitet som passar dig på Nacka kulturcentrum.   Nacka kulturcentrum fyller Dieselverkstadens fina lokaler med bra kulturaktiviteter, både som vi själva arrangerar och som andra står för. Vi har scener, verkstäder, producenter, tekniker och pedagoger.

Kulturkurser

Nacka kulturcentrum har ett omfattande utbud av kulturkurser för barn, unga och vuxna i Dieselverkstaden i Sickla. Barn från fem år och ända upp i vuxen ålder kan gå på kurs.