Familjelördag – Caro & El Club

Var Lilla scen
Målgrupp Familjekonsert från 3 år
Längd: 50 minuter
Beskrivning

Språk: Spanska och svenska

CARO & EL CLUB – familjekonsert på spanska-svenska!

Caro & El Club föddes 2006 när sångerskan Caroline “Caro” Schröder och gitarristen Julian Vigil mötte varandra genom kärleken och musiken. Genom åren har de levererat en stark musikproduktion och turnerat över Sverige, Europa och Sydamerika. Deras rötter från Rio de la Plata är framträdande i deras musik som representerar ett själfullt möte mellan sydamerikanska kontinenten och europeisk folkmusik, pop och jazz. Till denna familjekonsert på Dieselverkstaden har de valt ut en repertoar beståendes av sånger som de själva växte upp med som barn, samt några av deras egna produktioner.

Medverkande: Caroline Schröder (sång) och Julian Vigil (gitarr) och papegojan Pirinola! Språk: spanska och svenska

Video:

Familjekonsert, barn från 3 år. Biljettpris: vuxna 100 kr och barn 40 kr

Ett samarbete mellan Selam och Nacka kulturcentrum i Dieselverkstan.

 

 

 

 

boka plats
« tillbaka

Caro & El Club

Caro & El Club

Caro & El Club föddes 2006 när sångerskan Caroline “Caro” Schröder och gitarristen Julian Vigil mötte varandra genom kärleken och musiken. Resultatet är en själfull resa till ett nytt sydamerikanskt musikaliskt landskap.

Genom åren har de levererat en stark musikproduktion och turnerat över Sverige, Europa och Sydamerika. Deras rötter från Rio de la Plata är framträdande i deras musik som representerar ett själfullt möte mellan sydamerikanska kontinenten och europeisk folkmusik, pop och jazz.

www.facebook.com/caroelclubofficial

Selam

Selam

Organisationen grundades 1997 av Teshome Wondimu och är idag en etablerad aktör i Stockholms kulturliv. Vår vision är att skapa möten med musiken som medel och det realiserar vi genom att arrangera konserter med liveartister & DJ’ s, driva festivaler, klubbkvällar och seminarier med fokuset inställt på musik & kulturella uttryck som formats i en global värld! Selam har varit med om att skapa förutsättningar för att Sverige numera blivit en arena för världsartister från både Afrika, Latinamerika och Karibien – som lockar en entusiastisk och mångfacetterad publik. Som kulturentreprenörer åtar vi oss även uppdrag åt näringsliv och myndigheter i egenskap av producenter eller som föreläsare. Selam arrangerar konserter, festivaler och evenemang med fokuset inställt på global musik! Vi  (Selam) driver även kulturprojekt i Afrika och Latinamerika. www.selam.se

Nacka kulturcentrum