Familjelördag: Det Flygande Slottet Panoptikon Larsson – Zirkus Lokomotiv UTSÅLT

Var Lilla scen
Målgrupp Från 4 år och uppåt
Längd: 45 min

Rekommendation: En fantasifull ljud- och bildföreställning där barnen får vara med att skapa och alla sinnen används. Med stor charm och värme målas, spelas och sjungs det från Kiviks marknad i söder till Bakvattnet i norr.
Katarina Weidhagen, Kulturhuset Dieselverkstaden

Kliv in genom den magiska portalen och följ med på en resa under en stjärnklar himmel, från norrskenet vid Stora Sjöfallet till soluppgången vid Ale stenar.

”Det Flygande Slottet Panoptikon Larsson” spelas i och runt det mobila flygande Konstslottet. En förtrollad värld där vad som helst kan hända.

Så ta chansen och kom med oss in. Vi bjuder på teater, konst och massor av levande musik för barn och vuxna. Ni bjuds på rörliga projektioner av rullande landskap, mörka skogar, böljande fält, höga berg och djupa dalar.

Ett flygande slott, en åkersork, en lämmel och en konduktör som tar med oss alla på en svindlande färd genom natten, för att komma hem eller för att komma bort.

Tid: 45 minuter
Pris: 100 kronor per biljett, klicka här för att boka!
Från 4 år men passar absolut lite äldre barn också! Det är svårt att sätta åldersgränser, detta är en rekommendation. Kolla gärna trailern för att få en uppfattning om föreställningen.

Fotograf: Anna Ekros

Fotograf: Anna Ekros

Fotograf: Anna Ekros

Fotograf: Anna Ekros

Boka här! « tillbaka
Familjelördag: Det Flygande Slottet Panoptikon Larsson – Zirkus Lokomotiv UTSÅLT

Om Zirkus Lokomotiv

Produktion DET FLYGANDE SLOTTET Panoptikon Larsson:
Efter en idé och skapad av: Christine Floderer, Ylva Törnlund och Torbjörn Berg
På scen: Christine Floderer, Ylva Törnlund och Torbjörn Berg
Musik: Micke Vinsa, Pelle Halvarsson och Christer Romin Projektioner: Helene Berg
Ljus: Micke Vinsa
Målningar: Johanna Birkeland
Scenografi: Torbjörn Berg
Producent: Zirkus Lokomotiv

Zirkus Loko-Motiv är en konst & performance grupp som bildades i Berlin 1993. Vi arbetar ofta i offentliga miljöer och i samspel med publiken. Genom åren har vi skapat allt från gigantiska eld-föreställningar till intim poetisk dockteater.

Zirkus Loko-Motiv drivs av Torbjörn Berg Ylva Törnlund och består av ett 30-tal konstnärer från olika genrer och kulturer. Inspiration hämtas bland annat från Bunuel, Chaplin och den Catalanska gruppen ”La Fura Dels Baus”

Om Familjelördag

Familjelördag är scenkonst för barn, allt från cirkus, musik till dans och teater som är inspirerande oavsett ålder. Kulturhuset Dieselverkstaden gör ett noga och varierat urval av föreställningar som passar en bred publik.

Det är svårt att sätta åldersgränser, vi ger en rekommendation, titta gärna på trailern på dieselverkstaden.se innan bokning så får du en uppfattning om föreställningen.
Biljetter bokar du på dieselverkstaden.se eller köper direkt i Dieselverkstadens infodisk.
Familjelördagarna är ofta fullbokade så köp gärna din biljett i god tid!

Varmt välkomna!