Familjelördag: Borta!

Var Lilla Scen
Målgrupp Från 2 år
Längd: 40 min

BORTA! med Minna Krook Dans

En dansföreställning för barn från 2 år. Saker trollas bort och kommer fram.

Tänk om man trollar bort sin kompis av misstag, HJÄLP!

Om sorgen att sakna och glädjen att hitta. Två kompisar i plysch dansar och gör trolleritricks. En humoristisk dansföreställning som tar avstamp från barnens tittutlekar.

…högklassig dans för barn, dans som tar de små på allvar och tror på deras förmåga att ta till sig högkvalitativ kultur. Sådant vill vi se mera av. (Länstidningen Södertälje)

…helgjuten kulturupplevelse med förstklassig koreografi, nyskriven musik, snyggaste scenografin, spänning, dramatik och oförställd glädje. (Piteå-tidningen)

Koreografi, idé, kostym och scenografi: Minna Krook

Medverkande: 2 dansare

Barnteaterföreställningen ingår i Nacka kulturcentrums serie Familjelördag
Biljettpris 100 kr

 

Boka här
« tillbaka

Nacka kulturcentrum

Kort om Nacka kulturcentrum

Nacka kulturcentrum är arrangör av Dieselverkstadens Familjelördagar. Under hösten och våren arrangeras barnteater och annan scenkonst under de flesta lördagarna kl 13 och 15.

Inom familjelördagsparaplyet ryms även en öppen skapande verksamhet. Det kan vara keramik, bild och form, rytmik eller något annat skapande verksamhet i en öppen verkstad mellan kl 13-15. Den öppna verkstaden är oftast kopplad till den aktuella utställningen i Nacka konsthall.

Minna Krook Dans

MINNA KROOK DANS är ett danskompani som producerar och turnerar föreställningar för barn och vuxna i hela Sverige och internationellt. Verksamheten stöds av Statens kulturråd och Stockholms Kulturförvaltning.

www.minnakrook.se