Familjelördag: Bobos Ballonger – Pantomimteatern

Var Lilla scen
Målgrupp Från 3 år och uppåt
Längd: ca 35 minuter

I dag ska BoBo och hans ballonger gå till sitt favoritställe i utkanten av parken. Ballongerna är BoBos familj. En är arg och röd. En är gul och glad. Den blåa är så ledsen och den gröna är alltid rädd. Men precis när BoBo sätter sig för att njuta av picknicken så blir det oroligt bland ballongerna. Den röda ilsknar till på den glada. Den ledsna vill inte att de ska bråka och den rädda är bara rädd. Och den rosa blyga då? Den får vi inte glömma. Den vill också vara med. En ordlös, ömsint, finurlig föreställning med musik, mim, humor och så klart… ballongerna, BoBos familj… eller är det hans känslor?

BoBos Ballonger görs som en klassisk Pantomimteaterföreställning, för alla från 3 år. En familjeföreställning för små barn om stora frågor.

Press: Associationer och infall blir små bubblor av milt clowneri och fantasteri, ackompanjerade av Torbjörn Svedbergs musik i takt med känslorna. Relationerna mellan Bobo och hans ballonger kan bli nog så komplicerade och ballongkalaset utvecklas till en ganska bråkig historia, innan lugnet lägrar sig med fika, fällstol och fågelkvitter. “
SvD Karin Helander

Tid: 35 minuter
Pris: 100 kronor per biljett
Från 3 år. Det är svårt att sätta åldersgränser, detta är en rekommendation. Kolla gärna trailern för att få en uppfattning om föreställningen.

Arrangör: Kulturhuset Dieselverkstaden

BoBos_Ballonger_Trailer_3min from Pantomimteatern on Vimeo.

Köp biljett « tillbaka
Familjelördag: Bobos Ballonger – Pantomimteatern

Medverkande

Efter en idé: Bo W Lindström
Regi: Ulf Evrén
På scen: Bo W Lindström
Scenografi & kostym: Sara Kander
Musik & ljud: Torbjörn Svedberg
Ljus/video/teknik: Kundali Löfstrand
Mask: Alva Nord
Press- och programbilder: Bengt Wanselius
Producent: Veronica Bedecs och Dina Luterkort
Produktion: pantomimteatern.se

Pantomimteatern är en fri turnerande teatergrupp som startades 1977. De spelar för barn, ungdomar och vuxna, gärna för dem som saknar ett utvecklat verbalt språk. Pantomimteatern spelar för förskolor och skolans olika stadier, även teckenspråkskolor, särskolor, för nyanlända etc. samt familjeföreställningar. De spelar i hela Sverige och i världen. 

Om Familjelördag

Familjelördag är scenkonst för barn, allt från cirkus, musik till dans och teater som är inspirerande oavsett ålder. Kulturhuset Dieselverkstaden gör ett noga och varierat urval av föreställningar som passar en bred publik.