Familjelördag: Bäst!

Var Lilla scen
Målgrupp Från 3 år
Längd: 30 minuter

En lekfull föreställning om att tävla!

Det är Lejontämjarens första dag på nya jobbet i manegen, fast istället för att jobba vill hon bara vara BÄST!
Det är en helt vanlig dag i manegen. Starke Adolf och Skäggiga damen jobbar som vanligt med att lyfta tungt, stå på händer, jonglera och snubbla.

BÄST! utspelar sig i manegen och karaktärerna är en slags uppdaterade, moderna normbrytande arketyper: Starke Adolf som är omhändertagande och gråter när hans vän blir sårad, Skäggiga Damen, en balettdansande man som också är en mamma och Lejontämjaren, tjejen som tar all plats, tävlar och tar över.

Grundtemat i pjäsen handlar om att tävla och vara bäst. Många barn vet inte om att det är vad de gör men känner igen fenomenet och blir starkt engagerade. En leksam föreställning om vänskap, tävling och den svåra konsten att göra saker tillsammans.
Manus och regi: Daniela Kullman
Medverkande: Jan Czarnecki, Maya Lazcano och Magnus Hammer Scenografi/kostym: Lina Wågström och Edvard Lindholm
Mask: Helena Andersson
Producent: Sara Nolemo
Regiassistent: Tomas Hansson
Form: Teodor Javanaud Emdén

Från 3 år
Föreställningens längd:  30 minuter
Biljettpris: 100 kronor

 

Klicka här för biljetter här eller köp på Dieselverkstaden
« tillbaka
Familjelördag: Bäst!

Info om Teater Bristol

Vi är Sundbybergs hjärta för samtida aktuell scenkonst med fokus på improvisationsteater.
Teater Bristols konstnärliga råd består av Daniela Kullman som konstnärlig ledare och Anne Jonsson, Maya Lazcano och Majken Pollack är konstnärliga rådsmedlemmar.
Teater Bristol är hemmascen för Friteatern, Sundbybergs jazzklubb och Tango Bristol.
www.teaterbristol.se

 

Om Nacka kulturcentrum

Vare sig du är barn, ungdom, förälder eller vuxen. Oavsett om du är en han, hen eller hon. Oberoende ditt kulturella sammanhang eller religiösa övertygelse så ska du alltid känna dig välkommen i Nacka kulturcentrums verksamhet.
I centrum för verksamheten står kulturen och riktar sig till den som är intresserad av samtida konst, Nackas historia, att gå en kulturkurs eller bara är ute efter att göra något kul en helg.
Nacka kulturcentrum finns i Dieselverkstaden mitt i Sickla köpkvarter och har till sin uppgift att fylla Dieselverkstadens härliga lokaler med kulturaktiviteter av kvalitet. Vissa aktiviteter arrangeras i egen regi, andra tillsammans med andra arrangörer.
 Idag arrangerar NKC ca 25 kulturkurser i veckan och har öppen skapande verksamhet på onsdagar, lördagar och söndagar. Nacka konsthall är öppen för samtida konst och Nacka lokalhistoriska arkiv finns tillgängligt varje vardag. Varje år arrangeras 100-tals scenkonstföreställningar på våra scener och tillsammans med externa arrangörer ser vi till att ytterligare ca 25 kurser, lovkurser, scenkonst och utställningar sker i Dieselverkstaden varje termin.
Nacka kulturcentrum har scener för upp till 600 besökare, verkstäder för form, bild, drama och dans, producenter, tekniker och pedagoger.
Varmt välkommen!