Familjelördag: Apparat – Cirkuskompani Kapsel

Var Stora scen
Målgrupp Från 5 år och uppåt
Längd: 40 min

Apparat öppnar nya världar för unga människor och familjer genom extraordinära trick, färdigheter och idéer som är engagerande och upplysande. Föreställningen består av många olika äventyrliga scenkonster som tilltalar familjepubliken och inspirerar till nya idéer och sätt att tänka om världen omkring oss. Erik och Jay väcker liv i fantasi-inspirerade föremål genom jonglering, dockteater och fysik. Det som alla bilder har gemensamt är en speciell magi som får publiken att sitta upp och säga “Jag har aldrig sett något liknande förut!”

Medverkande
Regi: Jay Gilligan
På scen: Jay Gilligan & Erik Åberg
Musik: Bo Rune Madsen
Producent: Mirja Jauhiainen
Produktion: ( Kapsel )
Med stöd av: Stockholm Stad, Kulturrådet, Region Stockholm, BAS, Dieselverkstaden

Pris: 100 kronor per biljett, klicka här för att boka.
Från 5 år men passar absolut lite äldre barn också! Det är svårt att sätta åldersgränser, detta är en rekommendation. Kolla gärna trailern för att få en uppfattning om föreställningen.
Tid: 40 minuter

Fotograf: Mirja Jauhiainen

 

 

Boka här! « tillbaka
Familjelördag: Apparat – Cirkuskompani Kapsel

Om Kapsel

Kapsel är ett cirkuskompani fokuserat på konstnärliga processer, med betoning på objektsmanipulation, musik och vetenskap. Kapsel är baserat i Stockholm men kompaniets grundmedlemmar Jay Gilligan och Erik Åberg samarbetar också under ett antal olika internationella projekt. Dom har producerat turnéer i Japan, Island och USA, startat ett företag för tillverkning av innovativa jongleringsobjekt och släppt flera dokumentära filmer. Kapsel har en unik nyfikenhet för världen, med ett bestämt fokus på objektens fysiska egenskaper och dess syfte.

 

Om Familjelördag

Familjelördag är scenkonst för barn, allt från cirkus, musik till dans och teater som är inspirerande oavsett ålder. Kulturhuset Dieselverkstaden gör ett noga och varierat urval av föreställningar som passar en bred publik.

Det är svårt att sätta åldersgränser, vi ger en rekommendation, titta gärna på trailern på dieselverkstaden.se innan bokning så får du en uppfattning om föreställningen.
Biljetter bokar du på dieselverkstaden.se eller köper direkt i Dieselverkstadens infodisk.
Familjelördagarna är ofta fullbokade så köp gärna din biljett i god tid!

Varmt välkomna!