Familjelördag: Akropanik – Cirkus Trattofon

Var Lilla scen
Målgrupp Från 3 år
Längd: 30 minuter

Akropanik är en akrobatisk barnvarieté med mycket värme och fysisk humor. Både barn och vuxna känner igen sig i de förvirrade figurerna, deras konflikter och kompromisser. Föreställningen innehåller publikinteraktion och efteråt får barnen vara med och dansa loss, samt prova på enklare akrobatik.

Två figurer förbereder sig inför ett cirkusuppträdande. I väntan på att det blir dags möter de leda, lättja, städlusta, avundsjuka, medkänsla, glädje och ren och skär panik. Omväxlande kommer de på och glömmer bort hur bråttom de har. Och till slut är det dags. Dags att göra entré.

Föreställningen är utan tal, och kan utan problem förstås oavsett språkkunskaper eller kulturella referensramar.

Från 3 år men passar absolut lite äldre barn också! Det är svårt att sätta åldersgränser, detta är en rekommendation, titta gärna på trailern så får du en uppfattning om föreställningen.

Av och med: Marija Meded och Jerry Lasota.
Foto: John-Paul Bichard
“Deras föreställning “Akropanik” har setts av kommunens förskolebarn i våras. Men den galna varietén passar lika bra för vuxna.”
dt
Boka biljett här! « tillbaka
Familjelördag: Akropanik – Cirkus Trattofon

Scenkonst för hela familjen

Familjelördag är scenkonst för barn allt från cirkus, musik till dans och teater som är inspirerande oavsett ålder.
Kulturhuset Dieselverkstaden gör ett noga och varierat urval av föreställningar som passar en bred publik på Dieselverkstaden.
Biljetter bokar du på dieselverkstaden.se, ticketmaster.se eller köper direkt i Dieselverkstadens infodisk. Familjelördagarna är ofta fullbokade så köp gärna din biljett i god tid!

Varmt välkomna!

Om Cirkus Trattofon

Med sina tecknade mustascher, musikinstrument, korvar, fiskar och andra attiraljer skapar de en känsla av tecknad film. Det är akrobatik, jonglering med grönsaker, dans och clowneri. Det är alternativ logik, tillkortakommanden, Starke Adolf och exotiska frukter.

Det märkvärdiga paret spelar på fest och festival, torg och tak för gammal och ung!

Cirkusduon är husets clowner på Klubb KrutKägelbanan, Södra teatern. De borstar av folk, nyser på dem, startar band med dem, dansar med dem så öronen fladdrar.

cirkustrattofon.com