En dansande himmel – Hui-Han Hu produktion

Var Stora scen
Målgrupp 6 månader - 2 år med en medföljande vuxen
Längd: 30 minuter

I en dansande himmel skapar koreografen Hui-Han Hu ett utrymme för tyngdlöshet och öppna sinnen. En upplevelse som påminner om tiden i mammas mage. Verket hämtar inspiration från hur Hui-Han Hu upplevde sitt eget barns utveckling.

Spädbarn stimuleras av färger, former, ljus, ljud, det vill säga allt som inbjuder till sinnesintryck. Flygande, flytande och tyngdlösa objekt påminner ett spädbarn om miljön i mammans mage.

Med denna inspiration som utgångspunkt skapas ett samspel mellan publiken och dansaren i vilka sinnesintryck tas in organiskt och öppet. I en dansande himmel finns ett kontinuerligt flöde och utrymme för att formas och omformas. Föreställning för bebis/föräldrar-förskola Föreställningen har fått stöd från Konstnärsnämnden, Kulturrådet, Nacka kommun och region Stockholm.

Vi är på stora scen men vi tar endast in 10 bebisar och 10 vuxna per föreställning, välkomna!

Pris: 200 kronor för en vuxen och en bebis, informationsdisken öppnar 09:30 både måndag och onsdag.
Ålder: 6-24 månader
Tid: Ca 30 minuter
Arrangör: Kulturhuset Dieselverkstaden

Köp/boka biljett här! « tillbaka
En dansande himmel – Hui-Han Hu produktion

Om Hui-Han Hu produktion

Hui-Han Hu, född i Taiwan, är en professionell dansare. Hon började med kinesisk klassisk dans och kinesisk folkdans på en dansskola som tonåring och turnerade då i såväl Europa som i andra asiatiska länder. Hon är dansare och danspedagog med examen från både Taipei Physical Education College (Taiwan) och Dans- och Cirkushögskolan (Stockholm).

Under de senaste tre åren har hon varit verksam som dansare, koreograf och projektledare. Hon har arbetat med dans och teater för vuxna och för barn och unga. Som dansare har hon arbetat med bland annat med Virpi Pahkinen, Marionetteatern, Teater Tre, Masthuggsteatern, Claire Parsons, Lena Josefsson & kompani Raande-vo och Christina Tingskog. Som projektledare har hon samproducerat föreställningar med Kulturhuset Dieselverkstaden, Dansmuseet och Östasiatiska museet.

 

Medverkande

Dansare: Jimmie Larsson/Katarina Eriksson, Hui-Han Hu

Koreografi och iscensättning: Hui-Han Hu

Scenografi: Anna Edsjö

Origami: Chia-Hao Wang

Kompositör: Malvin Karlsson

Kostym: Anna Kjellsdotter

Ljus design: Olle Axén

Foto och trailer: Fredrick Francke