Verkstaden – drop in på lördagar

Var Nacka konsthall
Målgrupp Alla

Drop-in innebär att man inte behöver boka i förväg, biljett köper man i Dieselverkstadens infodisk. Vi stänger klockan 16.00 så vill man hinna skapa något rekommenderar vi att man kommer i god tid innan det, verksamheten startar klockan 13.00.
Alla är välkomna!

Verkstaden i Nacka konsthall  är en öppen verksamhet som funnits sen 2016 där Kulturhuset Dieselverkstaden erbjuder möjlighet att skapa utifrån aktuell utställning tillsammans med professionell handledning.
I höst är det Drömlokalens konstnärer som ni möter i Verkstaden.
Drömlokalen är kända för sin verksamhet i KKV-huset i Nacka, där de driver en fullt utrustad projektateljé för alla, med eller utan funktionsvariationer.

”– Vi hoppas att det kommer nyfikna människor som längtar efter att vara med och skapa kring Drömlokalens lördags-tema. Vem som helst kan vara med, men man måste vara beredd på att prova och jobba själv. Om man har särskilda behov behöver en assistent eller annan medföljare vara med och arbeta och hjälpa till,” säger Christine Floderer frn Drömlokalen.

”– Varje lördag kommer det finnas två konstnärer från Drömlokalen i Verkstaden. Exakt vem det blir och vad som kommer att hända får man reda på när man kommer dit helt enkelt. Ibland kommer vi skapa något i mindre delar som tillsammans blir något större och då kanske man inte kommer att kunna ta med sitt bidrag hem. Andra gånger kommer det gå att ta med sin skapelse:”

Varmt välkomna!

Plats: Nacka konsthall i Dieselverkstaden
Arrangör: Kulturhuset Dieselverkstaden
Biljetter: Drop in, ingen förbokning krävs. Biljetter köpes vid Dieselverkstadens information. Kostnad: 40 kr/barn, 40 kr/vux.

Kulturhuset Dieselverkstaden
Marcusplatsen 17, Nacka (Sickla)
Telefon: 08-718 82 90  Mail: info.dieselverkstaden@nacka.se

Välkomna!

« tillbaka
Verkstaden – drop in på lördagar