Dela Ditt Nacka – Sommar

Nu drar vi igång en ny fototävling på Nacka lokalhistoriskas facebooksida.
Denna gång efterlyser vi sommarbilder från Nacka. Finaste bilden vinner ett bokpaket med Nackaböcker. Vill du dela med dig av dina sommarbilder publicerar du de på Nacka lokalhistoriskas facebooksida. Skriv gärna några rader om bilden, vilka som är med och när bilden är tagen. Tävlingen pågår under hela sommaren.

Information om tävlingen
För att delta i tävlingen ska du bidra med din eller dina sommarbilder från Nacka. För att inkomma med ditt bidrag publicerar du det på Nacka lokalhistoriskas facebook-sida. Varje bidrag granskas innan publicering och får inte innehålla kränkande eller stötande material. Tillsammans med din bild ska du bifoga en kort beskrivande text, vilket år fotot är taget och om känt vem som är fotografen. Av de bidrag som vi får in kommer vi att välja ut bilder som ska ingå i en utställning på Dieselverkstaden i början av 2019. Det betyder att du tillåter bilden att användas för det ändamålet genom att publicera den på facebook-sidan. En vinnare kommer också att utses som har bidragit med den bästa bilden. Vinnaren får ett bokpaket med böcker om Nacka.

Tävlingsregler
Du deltar i tävlingen genom att publicera en blid på Nacka lokalhistoriskas facebook-sida med en bild tagen i Nacka. Endast de bilder som godkänns publiceras på sidan. Några av bilderna som publiceras kommer med i en utställning på Dieselverkstaden. En bild utses till vinnare av en jury bestående av medarbetare på Dieselverkstaden. Juryns beslut går inte att överklaga. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

« tillbaka
Dela Ditt Nacka – Sommar