Dela ditt Nacka – Barndom

Slutdatum 30 november 2018
Evenemanget har slutat.

Nu drar vi igång en fototävling på Nacka lokalhistoriskas facebooksida.

Har du bilder från din barndom i Nacka? Då är du välkommen att delta i vår fototävling där du kan vinna ett presentkort på Bistro Sickla i Dieselverkstaden. Vill du dela med dig av dina barndomsbilder publicerar du de på Nacka lokalhistoriskas facebooksida. Skriv gärna några rader om bilden, vilka som är med och när bilden är tagen.

Information om tävlingen

För att delta i tävlingen ska du bidra med din eller dina bilder av din barndom i Nacka. För att inkomma med ditt bidrag publicerar du det på Nacka lokalhistoriskas facebook-sida. Varje bidrag granskas innan publicering och får inte innehålla kränkande eller stötande material. Tillsammans med din bild ska du bifoga en kort beskrivande text, vilket år fotot är taget och om känt vem som är fotografen. Av de bidrag som vi får in kommer vi att välja ut bilder som ska ingå i en utställning på Dieselverkstaden i början av januari. Det betyder att du tillåter bilden att användas för det ändamålet genom att publicera den på facebook-sidan. En vinnare kommer också att utses som har bidragit med den bästa bilden. Vinnaren får ett presentkort på Bistro Sickla till ett värde av 500 kronor, presentkortet går inte att lösa in mot kontanter och det går inte att köpa alkohol för pengarna.

 

Tävlingsregler

Du deltar i tävlingen genom att publicera en blid på Nacka lokalhistoriskas facebook-sida med en bild tagen i Nacka. Endast de bilder som godkänns publiceras på sidan. Några av bilderna som publiceras kommer med i en utställning på Dieselverkstaden. En bild utses till vinnare av en jury bestående av medarbetare på Dieselverkstaden. Juryns beslut går inte att överklaga. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

« tillbaka
Dela ditt Nacka – Barndom