Dansa i par – ny kvällskurs!

Var Musik och Danssalen

OBS!! INSTÄLLT IKVÄLL 29 MAJ

3 kvällar med inspiration, glädje och närvaro i Dieselverkstaden.

När: 8, 22 och 29 maj kl 20:00 – 21:30

Längtar du efter att verkligen komma igång med pardans eller längtar du efter att vidareutveckla din dans och söker ny inspiration?
Denna kurs är något annat! Något nytt! Något som kan inspirera dig oavsett vilken genre eller dans du dansar sedan.
Kursens syfte är att ge trygghet och redskap för dig som vill dansa och njuta av pardansens magi.

Kursen riktar sig både till dig som är nybörjare och även till dig som redan har stor dansvana. Vi kommer tillsammans att gå igenom pardansens värld ur ett annorlunda perspektiv. Visst kommer vi att provsmaka på olika dansgenrer: Tango, Kontaktimprovisation, Salsa, ChaCha men vi kommer främst att fokusera på ingredienserna till en härlig dans i par: känslan, föra/följa, flow, kommunikation, och framför allt GLÄDJE!

Vi som håller i kursen heter Stephane Blandeau och Sara Hellbom. Vi har sammanlagt mer än 30 års danserfarenhet och är rutinerade pedagoger. Vi har provat mycket inom pardans och vill dela med oss glädjen av att dansa i par: Salsa, Bachata, ChaCha men också Tango, Tangofusion, Kontaktimprovisation, Lindyhop, Balboa, Kizomba, Samba, Zouk, Blues, mm… Vår inställning under den här workshopen är att bortse från genre eller ”turtekniken” för att fokusera på hur det kan/ska kännas att dansa i par… när det känns som bäst, när vi är i ”flow”.

För mer information och anmälan: www.vagadansa.se

https://www.facebook.com/events/1547035768919121/

Obs: begränsat antal platser

 

« tillbaka
Dansa i par – ny kvällskurs!