Familjelördag: Charlies unge med Pantomimteatern

Var Stora scenen
Målgrupp Familjeföreställning från 6 år
Längd: 50 minuter

En familjeföreställning baserad på stumfilmsklassikern “Chaplins pojke”

Charlie Chaplins stumfilmsklassiker får liv på teaterscenen i en kärleksfull slapstick om en av filmhistoriens mest berömda familjer. En berättelse om fattiga och rika, barn och föräldrar i en värld där inte allt är svart och vitt.

Vi skapar en vacker, fantasieggande stumfilmsmiljö för en barnpublik som kanske aldrig tidigare njutit av Chaplins roliga, melankoliska och djupt mänskliga berättelser. En mimföreställning för tre skådespelare, projektioner, masker, dockor och originalmusik av Matti Bye.

För barn från 6 år

RECENSIONER “Visuell fullträff. Nostalgiskt tonfall med fräscht nu…” DN

“Storslagen teater… går över gränser med lätthet som knappt märks men imponerar stort” Expressen

“…enastående välgjord, innovativ och lika komisk som rörande” SvD

Medverkande

Regi: My Areskoug Manus: Sara Beer Skådespelare: Bo W Lindström, Ulrika Mannerfelt och Elin Skarin Scenografi & Masker: Sara Kander Kostym: Mimmi Harms Oredsson & Sara Kander Smink & Hår: Mimmi Harms Oredsson

Musik: Matti Bye Musik arrangerad och inspelad tillsammans med: Johan E Andersson (slagverk)  och Malin My Nilsson (fiol, såg)
Musikproducent: Johan E. Andersson
Ljus: Anton Sjöstrand Filmfoto: Daniel Takács Projektioner: David Nord

 

Biljetter 100 kr (inkl serviceavg) Bokas via knappen nedan

boka plats
« tillbaka

Pantomimteatern

OM PANTOMIMTEATERN

Pantomimteatern – verksam sedan 1977 – utgår i sina föreställningar från rörelsen, kroppens eget språk. Vi spelar för barn och vuxna, och gärna för en publik som saknar ett verbalt språk eller inte har svenska som sitt första språk. Med musik, ljus och scenografi skapar Pantomimteatern föreställningar som publiken lätt tar till sig och som stärker självkänslan och fantasin.

www.pantomimteatern.se

Nacka kulturcentrum

Oavsett om du är barn, tonåring, vuxen eller om du är lärare eller förskollärare, ansvarig för personalens kompetensutveckling eller bara ute efter att göra något kul en helg så kommer du förmodligen hitta en kulturaktivitet som passar dig på Nacka kulturcentrum.

Nacka kulturcentrum fyller Dieselverkstadens fina lokaler med bra kulturaktiviteter, både som vi själva arrangerar och som andra står för. Vi har scener, verkstäder, producenter, tekniker och pedagoger.

Kulturkurser

Nacka kulturcentrum har ett omfattande utbud av kulturkurser för barn, unga och vuxna i Dieselverkstaden i Sickla. Barn från fem år och ända upp i vuxen ålder kan gå på kurs.