Bra mat för bebisar med Ann Fernholm

Var Biblioteket

För föräldralediga och andra intresserade!

Vetenskapsjournalisten Ann Fernholm berättar om vikten av att ge bebisar rätt mat – under den tiden när de fortfarande nyfiket stoppar det mesta i munnen. I den nya boken Smakäventyret avlivar hon myten om en barnsmak och att industritillverkad mat skulle vara det bästa för ditt barn.

Torsdag 12 november kl 11 i biblioteket. Fri entré, varmt välkomna!

Arr: Dieselverkstadens bibliotek i samarbete med Natur & Kultur och Akademibokhandeln Sickla. Författarfoto: Mia Carlsson

« tillbaka
Bra mat för bebisar med Ann Fernholm

Ann Fernholm

Ann Fernholm har arbetat som vetenskapsjournalist sedan 2001, då hon disputerade i molekylär bioteknik vid Uppsala universitet. Hennes texter har synts i bland annat DN, SvD, Fokus, Forskning och framsteg och Dagens Medicin. År 2010 blev hon utnämnd till årets vetenskapsjournalist efter en granskningav solkrämer.

Ann Fernholm har också skrivit två böcker om hur socker påverkar våra liv: Ett sötare blod (2012) och Det sötaste vi har: om socker och växande kroppar (2014).