Barnmusikfestivalen

Den 21 oktober kommer Barnmusikfestivalen tillbaka till Dieselverkstaden. Barnmusikfestivalen riktar sig främst till barn mellan 2–8 år, men alla är förstås välkomna! Mellan klockan 12:00 och 15:30 kommer tre olika föreställningar att spelas på stora scen.

12:00 Kompani Kläng med föreställningen TIDSFÖRDRIV. En språkfri föreställning om leken som försvann. Två musiker och två akrobater lyfter dig in i en värld där allt handlar om att hitta leken. Fantasin bubblar, musiken hjälper till och överraskningarna får akrobatiken att stå på huvudet efter sökandet efter leken i lådan. På scen: Niklas Barnö- trumpet, Love Meyerson – dragspel, Britta Wålstedt och Signe Veinholt – akrobatik.

13:15 Vattenmannen och Speed. Barnprogrammet har nu tagit plats på scen. De pratar och sjunger om vatten. Om hur hav och sjöar mår. För Vattenmannen och Speed är vänskap och vatten viktigast av allt! När de dyker upp med sin vagn kan vadsomhelst hända! Medverkande: Robert Cronsioe och Tomas Hirdman.

15:00 Jojje Wadenius. En världsartist och en levande legend. Känd bland annat för att ha gjort musiken till Kalles Klätterträd och låten ”Ett barn ska jag ha när jag blir stor”. Med sång och gitarr framför han sida välkända och uppskattade låtar.

Under Barnmusikfestivalen har vi ett barnvänligt café öppet där man kan köpa fika till familjevänliga priser. Dessutom finns det en del roliga aktiviteter att göra för barnen.

Biljetter finns att köpa via ticketmaster.se, dieselverkstaden.se eller direkt i Dieselverkstadens infodisk.

Biljettpriser:
Ordinarie pris (per person och föreställning): 100 kr
Festivalpass 1 (tre förställningar för 1 vuxen och ett barn): 250 kr
Festivalpass 2 (tre föreställningar för 1 vuxen och två barn): 295 kr
Festivalpass 3 (tre föreställningar för 1 vuxen och tre barn): 345 kr
Extrapass (tre föreställningar för en extra familjemedlem): 100 kr

Varmt välkomna!

 

Boka här!
« tillbaka
Barnmusikfestivalen
 

Barnmusikfestivalen

Var Stora scen
Målgrupp Barn och familjer
Längd: Ca 45 minuter/konsert

Musik i Dieselverkstaden (MiD), har glädjen att bjuda till en dag med fräsch, varm, svängig och lite allvarsam musik av högsta kvalitet. Grammisvinnarna Bröderna Lindgren kommer med en helt ny skiva. Kompispatrullens glada och färgsprakande show flyger ner från Norrland. Emma Nordenstams gästar med sina ” bästa barnlåtar”. Dessutom “Spisa skivor till fikat”, som ingår vid köp av biljett till konsert. Ta med eller önska dina bästa barnmusiklåtar. Passa på att få dina skivor signerade av artisterna. Sjung, dansa och ha kul. Barnmusikfestivalen är en festival för såväl stora som små!

På scen

Kl 14.30 Stora scen
Konsert med Bröderna Lindgren

Sveriges populäraste band för barn gör sin spelning på Dieselverkstaden med en helt färsk skiva i bagaget. Fantastiskt bra musik för stora och små!

 

Kl 12.45 Stora scenen
Konsert med Kompispatrullen

Kompispatrullen bjuder publiken på en rolig allsångsstund med disco-tappningar av kända låtar, barnsånger, melodifestivallåtar och lite andra ”coola grejer”.

 

 Kl 11:00 Stora scenen
Konsert med Emma Nordenstams bästa barnlåtar

Barnen i Nordenstams värld är inga gullungar, de kastar kottar på kärlekspar, biter kompisar, skrämmer fåglar och är lite allmänt taskiga när de har en dålig dag, men de ångrar sig.

boka plats « tillbaka
Barnmusikfestivalen

Barnmusikfestivalen

Vi som arrangerar Barnmusikfestivalen heter Föreningen Musik i Dieselverkstaden. Vi är en ideell och oberoende förening som har till uppgift att arrangera konserter och arbeta för att etablera en scen för musik av hög kvalitet i Dieselverkstaden i Nacka. Festivalen arrangeras med stöd av Nacka kommun.