Barnmusikfestivalen

Var Stora scen
Målgrupp Barn och familjer
Längd: Ca 45 minuter/konsert

Musik i Dieselverkstaden (MiD), har glädjen att bjuda till en dag med fräsch, varm, svängig och lite allvarsam musik av högsta kvalitet. Grammisvinnarna Bröderna Lindgren kommer med en helt ny skiva. Kompispatrullens glada och färgsprakande show flyger ner från Norrland. Emma Nordenstams gästar med sina ” bästa barnlåtar”. Dessutom “Spisa skivor till fikat”, som ingår vid köp av biljett till konsert. Ta med eller önska dina bästa barnmusiklåtar. Passa på att få dina skivor signerade av artisterna. Sjung, dansa och ha kul. Barnmusikfestivalen är en festival för såväl stora som små!

På scen

Kl 14.30 Stora scen
Konsert med Bröderna Lindgren

Sveriges populäraste band för barn gör sin spelning på Dieselverkstaden med en helt färsk skiva i bagaget. Fantastiskt bra musik för stora och små!

 

Kl 12.45 Stora scenen
Konsert med Kompispatrullen

Kompispatrullen bjuder publiken på en rolig allsångsstund med disco-tappningar av kända låtar, barnsånger, melodifestivallåtar och lite andra ”coola grejer”.

 

 Kl 11:00 Stora scenen
Konsert med Emma Nordenstams bästa barnlåtar

Barnen i Nordenstams värld är inga gullungar, de kastar kottar på kärlekspar, biter kompisar, skrämmer fåglar och är lite allmänt taskiga när de har en dålig dag, men de ångrar sig.

boka plats « tillbaka
Barnmusikfestivalen

Barnmusikfestivalen

Vi som arrangerar Barnmusikfestivalen heter Föreningen Musik i Dieselverkstaden. Vi är en ideell och oberoende förening som har till uppgift att arrangera konserter och arbeta för att etablera en scen för musik av hög kvalitet i Dieselverkstaden i Nacka. Festivalen arrangeras med stöd av Nacka kommun.