Barnmusikfestivalen 2018

Den 21 oktober kommer Barnmusikfestivalen tillbaka till Dieselverkstaden. Barnmusikfestivalen riktar sig främst till barn mellan 2–8 år, men alla är förstås välkomna! Mellan klockan 12:00 och 15:30 kommer tre olika föreställningar att spelas på stora scen.

12:00 Kompani Kläng med föreställningen TIDSFÖRDRIV. En språkfri föreställning om leken som försvann. Två musiker och två akrobater lyfter dig in i en värld där allt handlar om att hitta leken. Fantasin bubblar, musiken hjälper till och överraskningarna får akrobatiken att stå på huvudet efter sökandet efter leken i lådan. På scen: Niklas Barnö- trumpet, Love Meyerson – dragspel, Britta Wålstedt och Signe Veinholt – akrobatik.

13:15 Vattenmannen och Speed. Barnprogrammet har nu tagit plats på scen. De pratar och sjunger om vatten. Om hur hav och sjöar mår. För Vattenmannen och Speed är vänskap och vatten viktigast av allt! När de dyker upp med sin vagn kan vadsomhelst hända! Medverkande: Robert Cronsioe och Tomas Hirdman.

15:00 Jojje Wadenius. En världsartist och en levande legend. Känd bland annat för att ha gjort musiken till Kalles Klätterträd och låten ”Ett barn ska jag ha när jag blir stor”. Med sång och gitarr framför han sida välkända och uppskattade låtar.

Under Barnmusikfestivalen har vi ett barnvänligt café öppet där man kan köpa fika till familjevänliga priser. Dessutom finns det en del roliga aktiviteter att göra för barnen.

Biljetter finns att köpa via ticketmaster.se, dieselverkstaden.se eller direkt i Dieselverkstadens infodisk.

Biljettpriser:
Ordinarie pris (per person och föreställning): 100 kr
Festivalpass 1 (tre förställningar för 1 vuxen och ett barn): 250 kr
Festivalpass 2 (tre föreställningar för 1 vuxen och två barn): 295 kr
Festivalpass 3 (tre föreställningar för 1 vuxen och tre barn): 345 kr
Extrapass (tre föreställningar för en extra familjemedlem): 100 kr

Varmt välkomna!

 

« tillbaka
Barnmusikfestivalen 2018