Barnmusikfestival på Dieselverkstaden

Var Stora scen
Målgrupp Familj

Nu är det dags igen för årets Barnmusikfestival på Dieselverkstaden. Det här året är det ett roligt program fyllt av både välkända barnlåtar och nyproducerad musik!

Barnmusikfestivalen äger rum den 22 oktober mellan klockan 11:30 och 16:30 på Dieselverkstaden i Nacka. Fika till familjevänliga priser finns!

Musikfestivalen riktar sig främst till barn mellan 2 och 8 år, men alla är såklart välkomna!

Årets artister:

Emma & KJ – En duo bestående av Emma Nordenstam och Karl Jonas Winqvist som kommer att spela låtar från sin kommande skiva “Huset”. Emma Nordenstams barnlåtar fick både Grammis och Manifestpris för bästa barnalbum 2017. Hennes framträdande brukar uppskattas lika mycket av vuxna som av barn.

James Hollingworth James förknippas med sånger som ”Älgarna demonstrerar”, ”Jag är en liten mört”, ”Hur ska jag göra för att komma över vägen” och flera hundra till. De flesta av oss brukar ha sin egna personliga favorit bland hans sånger. James har också vunnit Grammis för sin skiva ”Hajar du” som han gjorde tillsammans med Jojje Wadenius. När James står på scen får alla sjunga med och göra rörelser till sånger och ramsor.

Musikfamiljen – Hos Musikfamiljen ryms jazz-, världs- och folkmusikinfluenser. I föreställningen får barnen lära känna de skickliga artisternas olika instrument. Texterna handlar om viktiga saker som att gunga, plaska i vattenpölar, mobiltelefoner och monster. På scen: Elin Larsson Forkelid saxofon, David Stackenäs gitarr, Terese Lien Evenstad violin, Peter Danemo slagverk och Lina Nyberg röst.

Varieté Velociped – Genom dessa musiker får du se hur din cykel kan fungera som ett instrument. Gruppen består av: Erik Petersen en multimusikant som kan få allt att klinga som skön musik. Bengt Johansson en fängslande, färgstark musiker med renässansens blåsinstrument som specialistkompetens. Och Svante Drake som har väckt storögd förundran världen över som muntrummis. Här får vi förutom hans munrytmer höra många andra klingande överraskningar.

Arrangör av Barnmusikfestivalen är MiD – Musik i Dieselverkstaden, en ideell förening som verkar i Nacka genom att arrangera musikevenemang av hög kvalité.

Tider:
12:00 Musikfamiljen

13:15 Varieté Velociped

14:30 James Hollingworth

15:30 Emma & KJ

Biljettpriser:
Festivalpass för hela dagen:
250 kr – gäller för 1 vuxen och 1 barn
295 kr – gäller för 1 vuxen och 2 barn
345 kr – gäller för 1 vuxen och 3 barn
Extra person/familjemedlem hela dagen: 100 kr
Enstaka konsert: 100 kr per person

Festivalpass köper du genom att klicka här
För att köpa biljett till enstaka konsert sök på artistens namn på ticketmaster.se
Festivalpass och biljetter kan även köpas i Dieselverkstadens informationsdisk

Från 11:30 kommer det att finnas fika att köpa till familjevänliga priser.

Länk till evenemanget på facebook

Kontakt: musikidieselverkstaden[at]gmail.com

« tillbaka
Barnmusikfestival på Dieselverkstaden