AW på Urban Deli + Jazz i Nacka konsthall

Under hösten har vi ett mycket  trevligt samarbete med Urban Deli i Sickla!
Det hela går ut på att man avrundar sin dag/börjar sin kväll med AW (after whatever) man gör på dagarna (jobb/studier) sen får man lyssna till 30-45 minuters skön livejazz i Nacka konsthall inne i Dieselverkstaden.
På Urban Deli erbjuder vi en jazzbricka (charktallrik, veg. alternativ finns) för halva priset (Ordinarie pris 125 kr) och i konsthallen är det fri entré! Det enda du behöver göra är att hämta ett band i Dieselverkstadens infodisk som du sen visar på UD för att få jazzbrickan för halva priset.
Vi rekommenderar att man är på UD i god tid innan det för att hinna njuta jazztallrik o dryck för att sen knalla över till konsthallen där bandet börjar spela 17:30.
Varmt välkomna!
Kvällens band är Stina Hellberg Agback och Jonas Isaksson
Stina Hellberg Agback, harpist, och Jonas Isaksson, gitarrist, har spelat tillsammans i 25 år. Som duo spelar de egenskriven musik, kontemplativ, harmonisk och spännande. Jonas Isaksson, kompositören till huvuddelen, är förutom jazzgitarrist även rikspelman, och arvet från svensk folkmusik hörs tydligt i hans kompositioner. Stina Hellberg Agback är en improviserande harpist (och “en lysande sådan” enligt Dalademokraten) och bidrar i denna duo med flödande improvisationer och harmonier.

Duon släppte en skiva i mars 2017.

Lyssna på Spotify här 
    Anmäl gärna dig i evenemanget på Facebook
 
« tillbaka
AW på Urban Deli + Jazz i Nacka konsthall