Arté Diem – Moving Body Art

Var Stora scen
Längd: 1 tim och 40 min inklusive paus

OBS! Vi närmar oss utsålt så skynda att boka din biljett här nedan! Vi vill också förtydliga att på lördagen går det INTE att köpa biljett på plats efter klockan 17 eftersom infodisken stänger då. Vill du försäkra dig om biljett till någon av helgerns föreställningar så är det smart att boka. Varmt välkomna!

Arté Diem är ett Nordiskt dans- och nycirkuskompani baserat i Stockholm.Sju internationellt etablerade artister ger en högtflygande och visuellt imponerande dans- och nycirkusföreställning när kompaniet för tredje gången gästar Dieselverkstaden. Dansens graciösitet sammansmälts med akrobatikens tillitsfulla styrka i en föreställning som tilltalar både vuxna och barn.

I en kombination av live musik, sång, visuella bilder, poetisk dans, historieberättande och nycirkus skapar de sju artisterna scenrum på olika platser och höjder. Publiken bjuds in till att möta äkthet och entusiasm i en föreställning byggd på artisternas livserfarenheter i möten mellan människor och den inre världen.

Den konstnärliga ledaren Timo Lattu har arbetat många år på den internationella dans- och nycirkusscenen och är en av framtidens nya nycirkusskapare.

YouTube:

Hemsida:

https://cirqueartediem.com
Facebook:

https://facebook.com/cirqueartediem
Instagram:

https://instagram.com/cirqueartediem
Arté Diems Nordiska turné 2015 är stöttat av :

Nordiska kulturfonden

Dansk-Svensk Fond

OticonFonden

Mornington Hotel Bromma
Producent & koncept: Timo Lattu & Naja Calmann-Hinke

Artister: Timo Lattu, Naja Calmann-Hinke, Edvin Karlsson, Conny Laxell, Johanna Johnson, Mikis Balaouras & Katja Kortström

Ljussättning: Tobias Hallgren

Kostym: Stefan Wåhlberg

 

 

Boka! « tillbaka
Arté Diem – Moving Body Art