Årets vårsalong i Nacka konsthall

Startdatum 7 maj 2015
Slutdatum 9 juni 2015
Evenemanget har slutat.
Var Nacka konsthall

I årets vårsalong i Nacka konsthall möter vi elever från Mediagymnasiet och Designgymnasiet.

Vårsalongen pågår 7 maj tom 8 juni och först ut är Mediagymnasiet.

Fotoinriktningen på MediaGymnasiet Nacka Strand tolkar temat De fyra elementen.

I sina verk skildrar elevernas hur vi människor påverkas av elementen jord, vatten luft och vind. Stjärnor, horoskop och klimatpåverkan, porträtt med modeinfluenser är några av de olika tolkningarna. Den kreativa processen har dokumenterats i skissböcker som utgör en del av utställningen.

VERNISSAGE TORSDAG 7 MAJ 16:00 – 18:00
– UTSTÄLLNINGEN PÅGÅR TILL 19 MAJ

Designgymnasiet  22 maj – 8 juni

Designgymnasiet visar mode, inredning,  produktutveckling, grafisk form och foto. En samlingsutställning av examensarbeten och delar av Nobelkollektionen 2014.

« tillbaka
Årets vårsalong i Nacka konsthall

Mer om Mediagymnasiet

Inom våra väggar finns möjligheter för dig att utvecklas hur långt som helst. Men det gäller att du själv söker kunskap och gör det av eget intresse.
Vi vet att det inte går att servera dig kunskap på fat eller tvinga i dig något du inte själv vill ha. Din kunskap är ett resultat av din egen aktivitet.
Det vi erbjuder är en inspirerande miljö med kunniga och engagerade lärare och professionell utrustning. Själva drivkraften måste finnas i dig.
En skola utan begränsningar där du inte bara arbetar som om det vore på riktigt, utan där du gör riktiga produktioner för riktiga beställare.
En skola som inte bara förbereder dig för arbetsmarknaden utan en skola som är en del av arbetsmarknaden. Det är vår vision!

Vi finns i Nacka strand.

 

Mer om Designgymnasiet

Designgymnasiet är en av Sveriges bästa designskolor på gymnasienivå. På skolan har vi alla olika bakgrund, men gemensamt för oss är nyfikenhet, kreativitet och ett stort intresse för skapande och design. Som elev hos oss ingår du i en grupp av människor som på ett nyfiket och kreativt sätt följer och förverkligar sina drömmar.
Vi finns på Marcusplatsen 5 A i Sickla köpkvarter