Årets händelse för dig som är ung i Nacka 2017 

Var Dieselverkstaden
Målgrupp 13-18 år
Beskrivning
 

I Dieselverkstaden den 4 november sker uppföljaren till Ung nacka 2K16. Darra Musik och Dans arrangerar tillsammans med ungdomar och föreningar  WE ARE NACKA. Här kan du som ungdom släppa loss och hitta på helgrymma grejer hela kvällen! Alla tjejer och killar 13-18 år är välkomna och det hela är gratis! Missa inte ett fantastisk avslut på Höstlovet!

Festivalen har tagit fram och formats av en projektgrupp bestående av ungdomar och unga vuxna. På programmet har vi tävlingar med feta priser, dansshower, Fifa turnering, Photo Booth, grymma artister som Ibbe och Jamkid, Noad, Ivory, Najib & Diego, DJ Dida samt flera överraskningar. Under kvällen kommer det gå att ta det lugnt i  lounge-delen eller dansa på dansgolvet på scen-delan. Det kommer självklart att finnas mat och dryck att köpa på plats i cafe-delen. Följ @darramusikochdans på Instagram för flera uppdateringar.

 På WE ARE NACKA råder det nolltollerans mot droger och alkohol. Vi hoppas ni kan minnas festivalen med de ord som vi har satt som ledord: festival, mångfald, ungt inflytande, tjejfokus.

 Dörrarna öppnas kl. 18.00 vi bjuder på välkomstdrinkar och en grym kväll.

« tillbaka
Årets händelse för dig som är ung i Nacka 2017 

NAJIB & DIEGO

Eventet kommer hostas av NAJIB & DIEGO!!! Så det finns en garanti på HYPEEEEN!
Dom har tagit över AFROBEAT dansen i Sverige genom sociala medier och den 4:e så kommer RAY X NAJIB ta plats på scenen.