Anhörigträffar NPF: Träffa Daniel och Kerstin Nyberg med fler

Var Arenan
Målgrupp Personer med NPF och anhöriga som vill träffa andra i samma situation - du är inte ensam!

Kom och träffa Daniel och Kerstin Nyberg – och flera som sitter i samma situation som du.

Daniel är 25 år och har diagnosen Asperger syndrom och Kerstin är hans mamma. Tillsammans har de gått igenom enormt mycket från det att Daniel var liten och fram till idag.

Han fick sin diagnos redan i lågstadiet och har ett helt liv fullt av erfarenheter kring en tillrättalagd vardag. Som liten hade Daniel en hel massa diagnostypiska egenskaper och ville alls inte förstå – och idag är Daniel en person som själv kan välja att visa eller tala om att han har en diagnos, eller agera som vem som helst, utan att det märks.

Genom hela livet har Daniel och Kerstin sett livet otroligt olika vilket skapat en hel del konflikter. Idag jobbar de tillsammans genom Optimal Potential npf men också genom den ideella organisationen Optimal Potential Foundation. De jobbar mest med föreläsningar och har sedan ett par år tillbaka rest land och rike runt och spridit kunskap, energi och inspiration. De har också skrivit en bok tillsammans, som kommer finnas till försäljning under träffarna – men också att bläddra i under tiden ni är här, om ni vill.

Kom och träffas och ladda energi, dela med dig av dina erfarenheter till andra när du har det i dig – och ta emot energi och värme när livet är jobbigt. Vi som anhöriga är inte ensamma – vi har varandra!

Vi bjuder på kaffe och te samt någonting till, så ni klarar er fram till middagen.

Vi träffas:
26 mars kl. 17-19
9 april kl. 17-19
23 april kl. 17-19
7 maj kl. 17-19
21 maj kl. 17-19
4 juni kl.17-19
18 juni – terminsavslutning kl. 17-19

Fri entré – välkomna –

« tillbaka
Anhörigträffar NPF:  Träffa Daniel och Kerstin Nyberg med fler