Sommarlovskurs: Pimpa din käpphäst höstfin – INSTÄLLT

Var Utanför konsthallen i Dieselverkstadens entré
Målgrupp 6-11 år

Behöver din häst fixas inför hösten? Behöver du sy på en reflex? Eller har du någon egen idé du vill få hjälp med att genomföra?

Ta med din egen käpphäst, alla sorter är välkomna!  Den kan vara gjord av en stoppad strumpa eller köpt i butik. Du kommer att tillsammans med Kulturhuset Dieselverkstadens pedagog Nanna Leth få pimpa din häst och göra den redo för hösten helt utifrån din fantasi.

Vi har lyckats få fram fyra nya tillfällen då vi träffas och gör våra hästar till alldeles speciella karaktärer. Du får tillgång till material som behövs och vi dekorerar, målar och skapar tillsammans.

Biljettpris är endast 40 kronor per timme. Köpt biljett återbetalas ej.
Man är med en eller två timmar, precis som man själv vill. Max antal barn per timme är 10 stycken så att Nanna hinner med att hjälpa alla som vill.

Biljetter köper du via länken nedan, finns det platser kvar kommer biljetterna säljas i Dieselverkstadens informationsdisk samma dag. Har du ingen häst finns det att köpa på bland annat Hööks eller Panduro hobby i Sickla.

Arrangör: Kulturhuset Dieselverkstaden i samarbete med Ohlssons tyger i Sickla. Du hittar affären i Simbahuset på Siroccogatan.

« tillbaka
Sommarlovskurs: Pimpa din käpphäst höstfin – INSTÄLLT