Knutssons karameller – Jazzyoga

Datum 14 februari, 2019 Lägg till i min kalender
Tid 19:00-20:15
Var Dieselverkstadens stora scen
Målgrupp Alla är välkomna
Längd: 75 MIN

Fira alla hjärtans dag med Jazzyoga till livemusik på Dieselverkstadens stora scen.

“Body and soul” är ett lustfyllt experiment där levande musik och yoga möts under ledning av yogainstruktör och improvisationsmusiker. Till suggestiva rytmer, sköna grooves och vackra melodier skapas en värld där man får kliva in som åskådare eller deltagare. Du väljer själv om du vill delta i yogan eller om du bara vill slå dig ner och njuta av musiken. En happening och en multimedia-upplevelse där alla är välkomna!

Anna Lennartsdotter Lindbom är yogainstruktör och personlig tränare på heltid. Yogan har funnits med henne i många år och som fembarnsmamma är yogan det hon behöver i sitt liv för att hitta balans.

Medverkande:

Mikael Emsing – percussion, Andereas Estenssen – electronic/visuals, Jonas Knutsson – saxofoner och Anna Lennartsdotter Lindbom – yogainstruktör.

Tid: 19:00-20:15 (75 min utan paus). Börjar med 15 min musik och sedan startar yogan.

Biljetter 150 kr (ordinarie) 80 kr (studenter och pensionärer)

Biljetter köper du i Dieselverkstadens infodisk, via länken nedan eller på ticketmaster.se

Boka här! « tillbaka
Knutssons karameller – Jazzyoga

Allmänt om:

Jonas Knutsson- saxofonist, tonsättare och arrangör – gästar Dieselverkstaden där olika teman och genrer blandas och vävs samman och tillsammans bildar föreställningsserien Knutssons karameller. Karameller kan ju som bekant ha olika smak, en del är söta eller starka men de kan också vara sura eller beska. Så kom till Dieselverkstadens scener och upplev spännande musikaliska möten!

Alla tillfällen

  • 14 februari | 19:00-20:15