Jullovsteater: Kommisarie Gordon – Teater Pero INSTÄLLT

Datum 05 januari, 2021 Lägg till i min kalender
Tid 13:00-13:45
Var Stora scen
Målgrupp Från 4 år och uppåt
Längd: 45 min

Kommissarie Gordon är en fängslande, kärleksfull deckarberättelse om den sömnige och frusna paddan och hans pigga assistent, musen Paddy.

Kommissarie Gordon är en riktig livsnjutare, en erfaren, klok och noggrann padda som aldrig skulle drömma om att döma någon på förhand. Måhända är han lite trött emellanåt men aldrig för trött för en kaka! Tillsammans med sin pigga och listiga assistent, musen Paddy, löser de mysterier och i sina bästa stunder ägnar de sig åt de stora tankarna.

Rekommendation: En rikedom av musik, projektioner, mim, teater där skådespelarna tar historien på största allvar. Ytterst handlar det om brott och straff berättat på ett musikaliskt, fantasifullt och underhållande sätt. Att tex inte döma pga rykten utan att veta.
Katarina Weidhagen, Kulturhuset Dieselverkstaden

Press

”Ulf Nilsson och Teater Pero pläderar för en mänsklig rättvisa…”
Expressen


”Och barnpubliken får med sig några tankenötter att tugga på, om vikten av att dela med sig och det moraliska ansvaret för dem som inte har.”
SvD

BOKA HÄR 100 kronor per biljett

« tillbaka
Jullovsteater: Kommisarie Gordon – Teater Pero INSTÄLLT

Medverkande

Regi: Peter Engkvist
På scen: Ulf Eriksson, Magnus Lundblad, Baura L Magnúsdóttir
Musik: Ulf Eriksson
Scenografi: Peter Engkvist, Lina Serning
Kostym: Lina Serning
Efter en bok av: Ulf Nilsson
Foto: Jonas Jörneberg

Om Teater Pero

Teater Pero bildades 1983 av Peter Engkvist och Roger Westberg, därav namnet. Tio år senare övertog Teater Pero den f.d. biografen Rialto på Sveavägen i Stockholm och Peter Engkvist är fortfarande konstnärlig ledare.
Teater Pero spelar ca 550 föreställningar per år och möter ca 40 000 barn och unga. Varje år turnerar någon av föreställningarna även internationellt, i övriga Europa samt i Asien, Afrika, Nordamerika och Australien.
Teater Peros verksamhet bedrivs med stöd från Stockholms kulturförvaltning, Region Stockholm och Statens kulturråd.

Alla tillfällen

  • 05 januari | 13:00-13:45