Jubileums-utställning: Fakulteten

Datum 17 september, 2022 Lägg till i min kalender
Tid 12:00-VERNISSAGE
Startdatum 17 september 2022
Slutdatum 16 oktober 2022
Var Nacka konsthall
Målgrupp Alla är välkomna!
Fakulteten är ett projekt som utgår från övertygelsen att alla kan skapa stor konst, oavsett förutsättningar, och att alla kan mötas i konsten.Projektet består konstnärer från ateljéverksamheterna Inuti och Medis 5.På Dieselverkstaden kommer Fakulteten inviga vårt 20-års jubileum med en rik utställning med bland annat textil konst, workshops och guidade visningar.Dieselverkstadens besökare kommer under utställningen få vara med och själva skapa! Fakultetens konstnärer kommer leda workshops i tuftning. Tuftning är en teknik för att göra tredimensionella textilier, som exempel mattor eller märken man har på kläderna. Man kan använda nål eller en garnpistol, och under denna utställning kan alla vara med, för alla kan göra konst!Välkomna!
« tillbaka
Jubileums-utställning: Fakulteten

Om professor APA

Vi är en ideell förening som samlar olika aktörer i Stockholms län för att stärka konstlivet för grupper som har begränsad tillgång till kultur. Vi har ett särskilt fokus på barn och unga samt personer med funktionsvariationer.

Vi driver andra året av projekt Fakulteten med konstnärer från Medis 5 och Inuti, i samarbete med Kulturhuset Dieselverkstaden och finansierat av Arvsfonden. Trots epidemin genomförde vi projekt Resonans under hösten 2021. Det drev vi med Stockholms fritidsutvecklare för att öka tillgängligheten till konst för personer med flerfunktionsnedsättningar.

Välkomna 🙂

Alla tillfällen

  • 17 september | 12:00-VERNISSAGE