Dela ditt Nacka – sport och fritid

Slutdatum 20 april 2023
Var Facebook

Nu drar vi igång en fototävling på Nacka lokalhistoriskas facebooksida!

Har du bilder från sport och fritidsaktiviteter i Nacka? Då är du välkommen att delta i vår fototävling där du kan vinna ett bokpaket med böcker om Nacka. Vill du dela med dig av dina bilder publicerar du på Nacka lokalhistoriskas facebooksida. Skriv gärna några rader om bilden, vilka som är med och när bilden är tagen. 

Det går också bra att mejla bilden till lokalhistoriska@nacka.se

Information om tävlingen  
För att delta i tävlingen ska du bidra med din eller dina bilder av sport och fritidsaktiviteter i Nacka. För att inkomma med ditt bidrag publicerar du det på Nacka lokalhistoriskas facebook-sida. Varje bidrag granskas innan publicering och får inte innehålla kränkande eller stötande material. Tillsammans med din bild ska du bifoga en kort beskrivande text, vilket år fotot är taget och om känt vem som är fotografen. Av de bidrag som vi får in kommer vi att välja ut bilder som ska ingå i en utställning på Dieselverkstaden under våren. Det betyder att du tillåter bilden att användas för det ändamålet genom att publicera den på facebook-sidan. En vinnare kommer också att utses som har bidragit med den bästa bilden. Vinnaren får ett bokpaket med böcker om Nacka till ett värde av 500 kronor. Tävlingen pågår fram till 6 april. 

Tävlingsregler 
Du deltar i tävlingen genom att publicera en blid på Nacka lokalhistoriskas facebook-sida med en bild tagen i Nacka. Endast de bilder som godkänns publiceras på sidan. Några av bilderna som publiceras kommer med i en utställning på Dieselverkstaden. En bild utses till vinnare av en jury bestående av medarbetare på Dieselverkstaden. Juryns beslut går inte att överklaga. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Läs mer om Nacka lokalhistoriska arkiv   

På bilden ser vi skolungdomens tävlingar i friidrott på Skuru idrottsplats 1955. Fotograf okänd.

« tillbaka
Dela ditt Nacka – sport och fritid