AW på Urban Deli + Jazz i Nacka konsthall

Datum 16 maj, 2018 Lägg till i min kalender 13 juni, 2018 Lägg till i min kalender 19 september, 2018 Lägg till i min kalender
Var Urban Deli i sickla + Nacka konsthall
Målgrupp Alla är välkomna

Vi fortsätter med vårt trevliga samarbete med Urban Deli i Sickla!
Det hela går ut på att man avrundar sin dag/börjar sin kväll med AW (after whatever) man gör på dagarna (jobb/studier) sen får man lyssna till 45 minuters skön livejazz i Nacka konsthall inne i Dieselverkstaden.
På Urban Deli erbjuder vi en plockbricka för halva priset (Ordinarie pris 125 kr) och i konsthallen är det fri entré! Det enda du behöver göra är att hämta ett band i Dieselverkstadens infodisk som du sen visar på UD för att få plockbrickan för halva priset.

Vi rekommenderar att man är på UD i god tid innan det för att hinna njuta av mat o dryck för att sen knalla över till konsthallen där bandet börjar spela 17:30.

ONSDAG 16 MAJ

SOFIA PETTERSSON TRIO

Sofia Pettersson – en av Sveriges mest framstående sångerskor inom jazzgenren har de senaste 20 åren flitigt spelat i kyrkor och på jazzklubbar i vårt avlånga land.
Hon har släppt sex skivor i eget namn och fått stipendium från diverse viktiga organisationer för sitt arbete, bland annat Stim och SKAP.

Hennes medmusiker är Maria Kvist på piano och Robert Erlandsson på kontrabas. Båda är sedan många år väletablerade frilansmusiker i Stockholms jazzmylla och har lång erfarenhet av samarbeten med olika artister, egna projekt, skivinspelningar och turnéer i Sverige och utomlands.

Med stor närvaro och finstämt samspel framför denna trio en repertoar bestående av Jazzstandards, visor, psalmer  och eget material med såväl svensk som engelsk sångtext.

ONSDAG 13 JUNI
Mer info kommer

ONSDAG 19 SEPTEMBER

MARIA KVIST QUARTET

Denna Stockholmsbaserade kvartett spelar modern, svängig jazz med rötterna i traditionen där mixen mellan vokalt och instrumentalt gör musiken uttrycksfull och omväxlande för publiken.
Maria Kvist – sång & piano, är en artist med lång rutin från turnéer i Sverige, Europa, Hong Kong och Kina. Hon har hittills släppt tre skivor i eget namn som fått mycket fina omdömen.
“..Vet ej hur de gör men de sätter nummer efter nummer så håren reser sig.”
– Tomas Nydahl, LIRA
“..hon sjunger så att Diana Krall borde bli avundsjuk.”
– Martin Erlandsson, Hallands Nyheter
“..det är svårt att inte sätta skivan på repeat.”
– J. Stensson , Orkesterjournalen
Musikerna i hennes kvartett är tre minst sagt rutinerade herrar med många års samspel i kroppen, välbekanta på Sveriges jazzscener från olika sammanhang.
Linus Kåse – altsaxofon
Robert Erlandsson – kontrabas
Isak Andersson – trummor

« tillbaka
AW på Urban Deli + Jazz i Nacka konsthall