AW på Urban Deli + Jazz i Nacka konsthall

Datum 24 oktober, 2018 Lägg till i min kalender

Vi fortsätter med vårt trevliga samarbete med Urban Deli i Sickla!
Det hela går ut på att man avrundar sin dag/börjar sin kväll med AW (after whatever) man gör på dagarna (jobb/studier) sen får man lyssna till 45 minuters skön livejazz i Nacka konsthall inne i Dieselverkstaden.
På Urban Deli erbjuder vi en plockbricka för halva priset (Ordinarie pris 125 kr) och i konsthallen är det fri entré! Det enda du behöver göra är att hämta ett band i Dieselverkstadens infodisk som du sen visar på UD för att få plockbrickan för halva priset.

Vi rekommenderar att man är på UD i god tid (15:30) innan det för att hinna njuta av mat o dryck för att sen knalla över till konsthallen där bandet börjar spela 17:30.

ONSDAG 24 OKTOBER
STINA HELLBERG AGBACK OCH JONAS ISAKSSON

Stina Hellberg Agback, harpist, och Jonas Isaksson, gitarrist, har spelat och arbetat ihop i 20 år.
Det är två improviserande musiker med rejäl genrebredd, med Jonas Isaksson som riksspelman och Stina Hellberg Agback som nutida konstmusiker, som i denna duo möts kring den moderna jazzen.

Deras första skiva “Jonas Isaksson/Stina Hellberg Agback” släpptes 2017 och fick strålande kritik, och i november 2018 följer duon upp med en kvartettskiva, “Quiet Now”, som kretsar kring några av 60-talets stora jazzlegender: John och Alice Coltrane, Bill Evans och Wayne Shorter.
Under konserten på Dieselverkstaden kommer ni att få höra material både från den tidigare och den nya plattan, med fokus på egenskrivet material speciellt komponerat för denna duo med gitarr och harpa.

« tillbaka
AW på Urban Deli + Jazz i Nacka konsthall