AW på Urban Deli + Jazz i Nacka konsthall

Datum 19 september, 2018 Lägg till i min kalender

Vi fortsätter med vårt trevliga samarbete med Urban Deli i Sickla!
Det hela går ut på att man avrundar sin dag/börjar sin kväll med AW (after whatever) man gör på dagarna (jobb/studier) sen får man lyssna till 45 minuters skön livejazz i Nacka konsthall inne i Dieselverkstaden.
På Urban Deli erbjuder vi en plockbricka för halva priset (Ordinarie pris 125 kr) och i konsthallen är det fri entré! Det enda du behöver göra är att hämta ett band i Dieselverkstadens infodisk som du sen visar på UD för att få plockbrickan för halva priset.

Vi rekommenderar att man är på UD i god tid innan det för att hinna njuta av mat o dryck för att sen knalla över till konsthallen där bandet börjar spela 17:30.

ONSDAG 19 SEPTEMBER

MARIA KVIST QUARTET

Denna Stockholmsbaserade kvartett spelar modern, svängig jazz med rötterna i traditionen där mixen mellan vokalt och instrumentalt gör musiken uttrycksfull och omväxlande för publiken.
Maria Kvist – sång & piano, är en artist med lång rutin från turnéer i Sverige, Europa, Hong Kong och Kina. Hon har hittills släppt tre skivor i eget namn som fått mycket fina omdömen.
“..Vet ej hur de gör men de sätter nummer efter nummer så håren reser sig.”
– Tomas Nydahl, LIRA
“..hon sjunger så att Diana Krall borde bli avundsjuk.”
– Martin Erlandsson, Hallands Nyheter
“..det är svårt att inte sätta skivan på repeat.”
– J. Stensson , Orkesterjournalen
Musikerna i hennes kvartett är tre minst sagt rutinerade herrar med många års samspel i kroppen, välbekanta på Sveriges jazzscener från olika sammanhang.
Linus Kåse – altsaxofon
Robert Erlandsson – kontrabas
Isak Andersson – trummor

« tillbaka
AW på Urban Deli + Jazz i Nacka konsthall