Kurs: Feministiska mötestekniker

Var Slöjdrummet, Stockholms läns museum

Detta är en professionell konflikthanteringskurs som är öppen både för dig som vill fortbilda dig och för dig som vill lära dig mer om konflikthantering. Deltagarna övar ett brett spektrum av metoder för ett jämlikare samarbete och för att ingripa vid diskriminering utifrån sexualitet, kön, nationalitet, kropp och ålder. Kursen bygger delvis på boken Mode och Motstånd – Dialoger om befrielse och civil olydnad, imitation och politik. En av författarna till boken är Per Herngren, som också leder kursen. Kostnad: 3 500 kr. Kursen sker i samarbete med modeskolan Mode 3 och Studiefrämjandet. Anmäl dig via: www.stockholmslansmuseum.se/kalendarium

« tillbaka
Kurs: Feministiska mötestekniker

Om Slöjd Stockholm

Slöjd Stockholm drivs av länshemslöjdskonsulenterna och är sedan 2013 en del av Stockholms läns museum.

Vår verksamhet riktar sig till alla invånare i Stockholms län och är ett naturligt nav för kreativa människor som gillar att skapa med händerna. Vi anordnar mötesplatser för slöjd- och hantverksintresserade samt näringsutövare inom området, och verkar för slöjdens roll i en hållbar samhällsutveckling.

Slöjd Stockholms verksamhet är uppdelat i fyra huvudinriktningar: hård slöjd, textil slöjd, internationell slöjd och slöjd för barn och unga.

Följ oss på Facebook

Museets ordinarie öppettider:

Tisdag 12:00-19:00

Onsdag-torsdag 12:00-17:00

Fredag-söndag 12:00-16:00

Sommaröppet (27/6-14/8):  måndag-fredag 12:00-16:00

Fri entré!

Välkommen in!